ŽIVOT PIŠE DRAME

Flertovala je sa starijim zgodnim komšijom, dešavale su se čudne stvari, a onda je saznala UŽASNU ISTINU

Sve je mogla da očekuje, sem ovoga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Freepik

U poslednje vreme, na društvenoj mreži Tik Tok sve je više onih koji dele svoja životna iskustva, a neretko su priče ravne horor filmovima.

Posebnu pažnju izazvali su klipovi pod haš tagom #scarytiktoks, gde se mogu naći videi sa većinom izmišljenim scenarijima, ali se nađe i neka istinita priča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U ovom slučaju, jedna devojka, podelila je iskustvo koje joj je promenilo život, a njena ispovest ostavila je mnoge bez teksta. Ljudi se i dalje pitaju da li je ono što je u videu zaista snimljeno po istinitom događaju, ali to ostavljamo vama da procenite.

Naime, kako i sama kaže na početku klipa, veoma rano je shvatila da je poželjna i lepa. Već sa 14 godina su je momci odmeravali i davali joj komplimente.

Foto: Freepik/lookstudio

Njoj to nije smetalo, naprotiv. Uživala je u njihovim pogledima i volela je da flertuje.

Sve do jednog dana kada je primetila da se u komšiluk doselio stariji, ali veoma seksi tip.

Devojka kaže da joj je odmah privukao pažnju, i da ga je često viđala kako gleda u pravcu njene sobe. Čovek je bio zaista zgodan, pa se nije bunila što je “špijunira”, i ne samo to, ističe da je često ostavljala razmaknute zavese kako bi mogao da je gleda dok je u sobi. Ali…

Onda su počele da se dešavaju čudne stvari. Naime, viđala je često svoje uloške izvađene iz kante za smeće, što ju je veoma uplašilo, a posebno ju je prestravilo kada je videla tog čoveka kako zuri direktno u nju.

Foto: Freepik/marymarkevich

S obzirom da se zaista prepala, pozvala je policiju, bez da išta govori roditeljima.

Trenutak kasnije, ispred njenih vrata bio je taj isti čovek sa dvojicom drugih i vikali su: “Ovo je policija, otvarajte odmah!”

“Uhapšeni ste zbog kidnapovanja devojčice”.

Ispostavilo se da je devojka zapravo oteta kad je imala samo dve godine.

Iako nije poznato da li je priča inspirisana slučajem Madelin Mek Ken, kreatori kažu da je priča istinita, te da su u videu želeli da prikažu kako je to zaista izgledalo.

@celticpureThe Truth ##shortscarystories ##mysteriois ##strangeattraction ##spying ##wierd ##hotneighbor ##storytwist ##scarytiktoks ##fyp♬ Mysterious – Andreas Scherren

Šta vi kažete? Da li mislite da je ovako nešto istinito?

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar