Promocija ANTISRPSTVA na Đilasovom portalu: Mrziteljka Srba dala intervju i šokirala SKANDALOZNOM izjavom

Sramota nad sramotama!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikipedia, ATAImages

Đilasov portal Nova S, objavio je intervju sa jednom od najvećih promoterki teze da su Srbi zli zločinci, ubice i genocidni narod, rediteljkom Jasmilom Žbanić. To je samo po sebi skandalozno.

Foto: Nova S/Printscreen

Više od toga je sramota da novinari tog portala stidljivo upitaju Jasmilu da li je zločin i pokolj Srba u Bratuncu, a ona na to uporedi poklane Srbe sa Nemcima u drugom svetskom ratu i kaže:

Kada bi ste digli spomenik poklanim Srbima, to bi isto bilo kao da se digne spomenik nacistima koji su ubijeni“, rekla je Jasmil za pomenuti portal.



Izvor: Alo

Komentari (5)

  1. Gospodja se bavi ovim poslom duže vreme, verovatno je Hrvatica iz BiH i nema mesta čudjenju. Ostrašćena je i plaćena da se bavi Srbima na način na koji to čini i nama ostaje da to tako i shvatimo. Ona je na istom poslu i u istom rovu u kom su i svi drugi srbomrsci. Njena mržnja govori najviše o njoj samoj. Jadno. Vidi se i po nagradama koje je dobila iz kog je stroja i šinjela izašla. Drugo ništa se i ne može očekivati. Pitanje za nas je, šta G. Djilas traži u tom društvu? Možda glasove Srba?

    Odgovori
  2. Ne znam kada će vama dojaditi da vresjate tog čoveka, ovamo se miluje vučić zbog napada na internetu, ali kada neko lažno optuži Djilasa niko ništa, Srbija je dotakla dno...

    Odgovori
  3. Ne možeš zato što ga nema. Bagra lažima pokušava da sakrije svoja nedela i intelektualni genocid sopstvenog naroda!

    Odgovori

Ostavite komentar