NAGRADNA IGRA

Ovo je Vesna, dobitnica STANA u Beogradu: Sama izdržavala decu, a evo koliko KOVERTI je poslala (FOTO)

Još ne može da veruje da je glumica Dragana Mićalović izvukla njenu kovertu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Na večerašnjem, četvrtom izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ stan u naselju Zemunske kapije je dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca. Vesna još ne može da veruje da je glumica Dragana Mićalović izvukla njenu kovertu.

– Kada sam videla svoj koverat, prvo sam pozvala sina koji je u Kini. On se u čudu našao i prvo je mislio da se nešto loše dogodilo, jer sam vrištala od sreće. Pustila sam mu prenos emisije i rekla “Slušaj, slušaj! Dobila sam stan!” – uzbuđeno priča Vesna Cvetković (63), iz Kragujevca, medicinska sestra u penziji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona kaže da još ne može da poveruje da sve ovo nije san i da je presrećna, jer će sada njeni sinovi koji su u inostranstvu imati gde da se vrate.

– Radila sam nešto po kući dok je trajalo izvlačenje. Ni u snu nisam očekivala da bih mogla da dobijem. Bilo je toliko koverti… Bacila sam pogled kada je bilo izvlačenje za stan i videla svoje ime i prezime. Evo još uvek ne mogu da poverujem – kaže Vesna.

Pobegao mu automobil “za dlaku”: Pogledajte IMENA DOBITNIKA u večerašnjem izvlačenju Uzmi račun i pobedi 

Ona je poslala petnaestak kovreti i potajno se nadala da bi upravo mogla da dobije stan.

– Imam dva odrasla sina koja trenutno nisu tu. Jedan je u Kini, a drugi u Rusiji. Obojica su profesori engleskog jezika. Mlađi je ionako planirao da se nakon ove školske godine vrati u Srbiju sa devojkom koja je iz Čačka. Sada će imati gde i da živi.

Na KOSOVU ostali bez svega, 20 godina žive kao podstanari: Stan u Beogradu otišao je u prave ruke!

Da je bela tehnika, obradovala bih se, a ne ovako… Ovo je stvarno velika sreća. Decu sam sama izdržavala dok su se školovali i završavali fakultete. Živelo se skromno, ali, eto, sada smo dobili stan… – presrećna je Vesna.



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. A gde to piše da svaki stanovnik Srbije obavezno MORA imati telefon. Evo ja znam nekoliko ljudi koji uopšte nemaju u svom posedu ni stabilni, a ni mobilni telefon. Da li u pravilima igre piše da se mora imati telefon????? Diskriminacija, ja bih se obratio sudu ako stvarno izvučeni nema u posedu telefon. Adresa je na koverti, da su hteli, našli bi ga.

    Odgovori

Ostavite komentar