Stručnjak tvrdi: Erotski KARAKTER žene može da se sazna na osnovu oblika njenih GRUDI

Izvršio je zanimljivu podelu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/alexvolot

Možda vam zvuči neverovatno, ali italijanski seksolog Pjero Lorenconi smatra da ženske grudi mogu da otkriju njen karakter u istoj meri kao što to radi astrologija.

Tipove grudi uporedio je sa voćkama i tvrdi kako veličina i oblik grudi mogu nekom muškarcu da odgonetnu sve o nekoj ženi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je tipove grudi podelio na dinje, grejp, kruške i limunove.

Prema njegovoj teoriji, žene sa malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks i idealni su životni suputnici.

Što se tiče žena sa velikim grudima, njih deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i na dame koje više uživaju u nežnosti.

Prema obliku poprsja, Lorenconi je izvršio podelu na dinje, grejp, kruške i limunove.

Foto: Pixabay/5022467

Dinja – traži divljenje

Ovaj voćni popis počinje sa dinjama. Lorenconi tvrdi kako se žene okruglih grudi najčešće ponašaju majčinski. Ipak, žene sa poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

Limun – uvek u potrazi za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one žene čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad umeju da budu drske, ali pre svega žele život pun iznenađenja i adrenalina, a sve to važi i za njihove seksualne želje.

Foto: Freepik/ Racool_studio

Grejp – voli nežnost i nije za veliku strast

Žene koje imaju ovakve grudi daleko su od onoga što bi mnogi očekivali. Možda deluju izrazito seksualno i zavodljivo, ali one su u suštini stidljive i nisu zainteresirane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa stavit će razmenu nežnosti.

Kruška – za sve varijante

Ukoliko vam se dopada devojka sa grudima u obliku kruške, dobro je da, iako su ovakve žene najčešće konzervativne, one vole seks u svim varijantama. I pazite se – iako deluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg spola su sklone preljubi.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar