Mirinog muža ubila korona: Tek što ga je sahranila, na grobu se dogodila JEZIVA stvar

Misteriozna pojava šokirala ju je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/phimsitmanop

Tokom leta je verovala da će oboje izdržati sve talase epidemije koronavirusa, iako je znala da joj je suprug rizična grupa, ali na kraju je u 2020. ipak morala njemu na grob.

Indijka Mira Čadra (41) iz predgrađa Bangalora sahranila je pretprošle nedelje supruga Areša (49) koji je preminuo od posledica koronavirusa, prenosi portal DNA.

Pojavio se MISTERIOZNI ZNAK na sahrani raščinjenog episkopa Artemija: Nikome nije bilo svejedno (VIDEO)

Mira se, kada je on primljen u bolnicu danonoćno molila za njegovo zdravlje, molila je i doktore pred bolnicom da učine sve što mogu, iako je znala da oni brinu o stotinama pacijenata svaki dan. Mirin suprug verovao je kao i većina Indijaca u reinkarnaciju i rekao joj je da je neće napustiti čak i ako umre, odnosno da će se brzo ponovo roditi.

Kada joj je pre 16 dana zazvonio telefon i kada je sa druge strane veze čula da je neko iz bolnice, znala je da nešto nije u redu. Samo je počela da plače počevši da razmišlja kako će usred epidemije sve da organizuje oko Arešove sahrane.

Decu je na groblju čvrsto držala za ruke i samo se pitala da li će joj se Areš nekako ukazati, ali ne. Ništa nije videla. Nikakav znak. Minut-dva pre nego što će da krene sa groblja, na mesto gde je pokopan sletela je ptica, piše DNA.

Sara (6) ispričala roditeljima ceo prošli život: Otišli na lice mesta da provere i ZANEMELI

Stajala je na njegovom grobu i posmatrala je Miru i decu. Počeli su da plaču. Deca su mlatarala rukama od uzbuđenja, ali ptica se nije uplašila i pobegla. Mirno je posmatrala porodicu. Iako ptica nije imala veze sa Arešovom verom u reinkarnaciju, Mira je bila srećna što joj se ukazao znak da je njegova duša “tu negde”.

Indijka je još jednom posle nekoliko dana videla istu pticu kako stoji na Arešovom grobu i srce joj je zbog toga nekako ipak bilo mirnije. Meštani dela Bangalora koji su pristali da ispričaju novinarima ovu priču kažu da Miru od tada nisu videli, kao ni njenu decu.

Nina ŽIVA SAHRANJENA zbog 60.000 dinara! Komšije je bacile u grob, a onda se desio veliki preokret (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar