U poslednje vreme, dok vodimo ljubav, moj MUŽ radi nešto ODVRATNO i kao da nema nameru da prestane sa tim

Sve je savršeno, ali ovaj problem nju sve više odbija od njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Serg Zastavkin / Alamy / Profimedia

Jedna anonimna žena iz Sjedinjenih američkih država je na internetu podelila problem, koji od skora ima sa svojim mužem.

Stvar je u tome da je primetila da on stalno radi nešto što njoj izuzetno smeta i što je odbija od njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imam 28 godina i skoro sam se udala za svog verenika. Samo smo godinu dana bili zajedno i onda smo odlučili da se venčamo. Odlično se slažemo i seks nam je uvek bio fenomenalan”, započinje ona svoju priču.

Tvrdi da su nastavili da imaju dobar seks i posle venčanja, ali…

“U poslednje vreme, prilikom seksa, moj muž je počeo konstantno da ispušta gasove i to veoma oštre. Prvi put sam odlučila da ovo potpuno ignorišem i mislila sam da se to slučajno desilo tog dana”, kaže ona.

Foto: Freepik/halayalex

Međutim, situacija je počela da se ponavlja.

“Od tada, skoro svaki put kada bismo imali seks, isto bi se dešavalo. Ono što mi je još šokantnije je to što se on u potpunosti pravi lud, pa nikada nije rekao ni izvini, niti bilo šta drugo”, kaže ona.

Žena je zgrožena time što doživljava od svog supruga prilikom seksa, ali joj je i dalje glupo da priča sa njim na ovu temu.

Foto: Freepik/wayhomestudio

“Meni je to zaista odvratno i priznajem da me jako odbija od njega, ali mi je vrlo neprijatno da ja započnem razgovor o tome. Stalno sam mislila da će on bar nečim da ukaže na ovaj problem i nešto da mi kaže, ali se i dalje pravi kao da se ništa ne dešava. Mislim da ću, ako se ovo nastavi, ipak morati ja da preduzmem taj korak”, iskrena je ona.



Izvor: Objektiv.rs, fit.thequint.com

Komentari (1)

  1. Meno ovo lici na neki njegov protest jer mu se situacija da je u braku ne dopada. Zato, ozbiljan razgovor, pa ako ne pomogne, obavezno razvod, posto sam bog zna u kakav novi vid agresije se "pustanje vetrova" moze pretvoriti kad bude video da ona na tu "opomenu" ne reaguje!

    Odgovori

Ostavite komentar