Bez greške: Nekoliko saveta za idealnu i senzualnu PREDIGRU

Obezbedite sebi i svom partneru maksimalno zadovoljstvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/lookstudio

Jedno od najčešćih pitanja koje momci postavljaju kada treba da smisle kako da imaju sjajan seks i zadovoljstvo ženom je „Kako da je brže uzbudim?“ Iako to može izgledati kao da ovi muškarci žure, oni zapravo pokušavaju da shvate kako mogu da znaju kada žena zaista uživa i približava se vrhuncu.

Biološki usmeren cilj muškarca je pružiti ženi neverovatno zadovoljstvo, tako da će biti pozvan nazad po još.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čvrsta konkurentska stvarnost je da žene biraju u smislu sa kojim muškarcem imaju seks i kada.

Pa kad shvatite da njegova žurba za seksom dolazi iz njegove želje da udovolji svojoj ženi, njegovo ponašanje postaje razumljivije.

Muškarci vole predigru, ali često je njihovo lično uzbuđenje brže od ženskog. Hormonska priroda žena rezultira potrebom različitih vrsta predigre u različitim danima, u zavisnosti od toga gde se nalaze u menstrualnom ciklusu.

Foto: Andriy Bezuglov / Alamy / Alamy / Profimedia

Nekih dana treba je držati i razgovarati kroz sve što joj je na umu da bi se mogla opustiti dovoljno. A ostalim danima je toliko raspoložena da jednostavno želi da bude razdragana.

Najvažnija stvar koju žena može da uradi je da momku da do znanja šta joj je potrebno kako bi telo i um u tom trenutku bili u pravom raspoloženju. Većina žena najbolje reaguje kada uzbuđenje eskalira – od romantike preko senzualnosti do seksualne stimulacije. Ako izostavite romansu, izostavlja se njen polni organ broj 1: mozak.

Romansiranje tokom dana poljupcem pre posla, neke seksi poruke ili telefonski pozivi tokom dana, a zatim dug zagrljaj celog tela nakon ponovnog povezivanja uveliko postavlja postavljanje temelja za njeno predavanje zadovoljstvu.

Ljubazna i dirljiva bez očekivanja seksa između datuma vođenja ljubavi takođe je uzbuđuje između sesija. Generalno, muškarci vole da im se penis dotakne rano u ljubavnom zanosu, dok žene češće vole da momak počne da stimuliše njihove ekstremitete, postepeno se približavajući.

Foto: Freepik/drobotdean

Ako je prvo pitate gde želi da je dodirujete, možda stopala ili nežnu masažu vrata, možete joj pomoći da se opusti. Rad spolja je ključan kada je u pitanju predigra za ženu.

Ako ona može da vam kaže šta želi  tog dana, kao i kada je spremna da pređete sa senzualnog na seksualni dodir, on će imati informacije potrebne za njeno zadovoljstvo.

Muškarci moraju da znaju šta njihova žena želi i da shvate da se to menja iz dana u dan zbog njihovih različitih ciklusa. Čak i hormoni žena u menopauzi kruže sa mesecom.

Mnogo je zabavno kada  par da vremena da se zajedno igraju i zagreju za vođenje ljubavi. Zakazivanje seksa tako da imate nekoliko sati da se opustite i uskladite jedni s drugima daje vam vreme za predigru.

A ako muškarac ima bilo kakav cilj, postaraće se da se njegova partnerka dobro zagreje pre odnosa, jer žurba samo sprečava ženu da postigne svoj puni orgazmički potencijal.

Eksperimentisanje sa raznim novim idejama za predigru učiniće da vaši seksualni susreti budu zanimljivi i oboje ćete se više okrenuti jedno drugom.

Zapamtite da mu je potreban smer svaki put kad vodite ljubav.



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar