“To mi je bio provod života”: Jelena za poslednji Božić SPAVALA sa 7 muškaraca – sada ima još LUĐI plan

Pomera granice i oduševljava "prijatelje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Quora.com/YelenaR

Decembar je mesec kada se “svode računi” i podvlači crta dok se sumira šta se postiglo a šta ne tokom godine.

Za Ruskinju Jelenu R. koja godinama živi u Bostonu decembar je mesec kada se priprema za novogodišnji provod, ali i Božić u januaru koji najviše voli.

Od prošle godine razlog za to je divlja noć koju je imala sa, ni manje ni više nego 7 muškaraca sa koledža.

Jelena je na portalu Quora koji prenosi intimne ispovesti ljudi širom sveta priznala da joj je prošli Božić bio najbolji u životu.

“Nisam nimfomanka, pre ovog Božića sam imala seks samo sa dva momka u životu. Međutim, nešto mi je kvrcnulo u glavi za Novu godinu. Imala sam fenomenalan provod na jednoj žurci gde smo bili svi s koledža. Bilo je maženja sa nekoliko kolega i drugara, pa sam im svima rekla da ako nemaju ništa pametno da rade za Božić, neka dođu kod mene u sobu. Svi su došli”, piše Jelena.

Ona dodaje da se te noći mnogo pilo, a i konzumirala se marihuana.

“Bila je tu još jedna drugarica koja se odmah dohvatila s nekim tipom. Ja sam spavala sa dva muškarca u isto vreme, a onda smo se svi troje šokirali kad su nam se u sobi pridružili i ostali momci sa koledža. Znam da kad sam ujutro došla k sebi shvatila sam da sam imala seks sa ukupno sedam muškaraca. Smejala sam se samoj sebi ne verujući da sam to doživela. Kako je vreme odmicalo, tako sam otkrila da me to pali, ali onda je došla epidemija koronavirusa i ekipa se rasturila širom SAD”, dodaje Jelena.

Zato je rešila da sada okupi sve ponovo kod sebe u sobi, a plan će začiniti time što će pozvati još pet drugarica.

Učiteljica Rada slučajno videla POLNI ORGAN oca svog dečka i zanemela: Njena reakcija ih je POSVAĐALA

“Znam da su sve one za orgije. Kad ćemo to da radimo ako ne sad dok smo mladi i na koledžu. Kupila sam čak i 3 kutije po 10 kondoma. Ko se plaši COVID-19 može da nosi maske na licu, ali sumnjam da će to učiniti. Ionako su je neki već preležali sad na jesen. Biće lud Božić”, napisala je Jelena izazvavši lavinu svakakvih komentara.

“Dok se ti budeš j…..a širićeš sa drugovima koronu po koledžu. Baš pametno”, “Svaka ti čast, jednom se živi”, “Pozovite i mene”, “Kao, nisi nimfomanka, a? Kako lažeš, umrla bi za k…u”, bili su samo neki od komentara.

“Nisam mogla 2 dana da HODAM”: Tužila kolegu s posla za silovanje zbog PREVELIKOG polnog organa



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Koja ste vi govna. Ova devojka sa slike nema veze sa Yelenom niti sa 7 muskaraca. Prijavicu vas nekom. Kad vam ukinu lazno-objektivne vesti ondaK cu da vE posetim u Zabeli gde cete za Zvoncicom da sluzite dugo godina. Tamo cu da vam nadjem nekog pedercinu koji ce da vas kara, a Zvoncici su ca nadjem neku devojku, posto on voli samo muskarce.

    Odgovori
  2. Ovo još nije bilo u zadruzi vi ste ispred njih po promociji budalaština i nemorala koji plasirate. Dajete omladini baš dobre ideje.

    Odgovori

Ostavite komentar