Miljana otkrila da je Zola IZNUĐIVAO NOVAC od fanova: Pošaljite prepiske, moljakao je za pare! (VIDEO)

Zola se branio i negirao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ ZadrugaOfficial

Miljana Kulić u sukobu je sa bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom od trenutka kada je odlučila da ode na abortus.

Miljana je sinoć u raspravi sa bivšim iznela da je on iznuđivao novac od njihovih fanova čime je zaprepastila ukućane ali i gledaoce Zadruge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Koliko novca su poslali fanovi, Sanje i ostalih, sve je skrinšotovano. Sanja, pošalji sve prepiske Milanu, sve ono što si mi poslala, rekao je da hoće da mi kupi ogrlicu, sat je izabrao, slikao ženi, žena mu poslala 300 evra, Danka mu je poslala 450 evra, to su fanovi i onda ih blokira. Ja sam se odblokirala, ona mi je sve pokazala, koliko je para uzeo, ona žena mu je rekla da mu je zbog mene poslala. Sve prepiske pošalji! Ovo je iznuđivanje novac od fanova, ja nikada dinar nisam uzela od ljudi koji me vole! Moljakao je za novac, lažov notorni”, rekla je Miljana.

Miljana se vratila u Zadrugu pa šokirala: Mogla sam da UMREM, dva i po minuta su me REANIMIRALI! (VIDEO)

“Milane, stvar u koju su oni zajednički učestvovali, nije u redu, a nije ni normalno da Miljana sve samostalno radi, ja sam malopre pitao Miljanu da li je obavestila nekog s kim je takvu stvar u radila, sa kim je napravila dete, kao što su odgovornost za pravljenje snosili zajednički, tako i sada. Miljana bilo je je i gorih stvari… Sada sedneš i ispričaš mu sve od A do Š, do nisu stvari koje si ti sama sebi uradila, najnormalnije obavite razlog”, dodao je Đedović.

“Ali je ona mene ostavila kao kera, slažeš se da ni to nije okej”, rekao je Zola.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar