SMETA IM JAKA SRBIJA

Vučić o kampanji koja se vodi protiv njega u hrvatskim medijima: Ovo je ORGANIZOVANA akcija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara nakon postavljanja kamena temeljca za izgradnju fabrike “Toyo Tires” u Inđiji, prokomentarisao je tekst Sonje Biserko i prljavu hajku koja se protiv Srbije i njega lično vodi u hrvatskim medijima

– Sam sam se iznenadio da u jednom danu izađu tri autorska teksta protiv Srbije i mene, bez ikakvog povoda jer se danima nisam pojavljivao, ništa nisam izjavljivao. Jasno je da je reč o organizovanoj akciji. Sva tri teksta su za ozbiljnu analizu, jer je reč o kritikama na račun politike koju vodimo u sferi zaštite interese našeg naroda u regionu. Jasno je da jaka Srbija smetnja mnogima… Naravno da ne možemo da stojimo po strani i da ne vodimo računa o zaštiti interesa naših sunarodnika gde god da žive… Zanimljivo je da u međunarodnoj zajednici ćute kad predstavnike srpskog naroda porede sa Hitlerom… Mi ćemo nastaviti da pomažemo našem narodu, bez namere da ugrozimo ničiji integritet i nećemo se plašiti da kažemo kad se sa nečim ne slažemo – rekao je Vučić i dodao:

– A što se tiče mržnje, moram da kažem šta god da uradimo, nekome to neće biti dobro, ali mi ćemo nastaviti da radimo.

Platili PET MILIONA EVRA da Vučiću slome kičmu: U toku je strahovit medijski udar na predsednika Srbije!

Predsednik Vučić je prokomentarisao i izjavu vladike bihaćko-petrovačkog Sergija koji je rekao da “Vučičevo raspeće znači da nam ide dobro”.

– Pročitao sam izjavu Vladike Sergija i zahvalan sam mu jer je to nešto najlepše što sam čuo…

Opet im krivi Srbi i Vučić: Pogledajte SKANDALOZNE i SRAMNE izjave u hrvatskim medijima o Dejtonu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar