Novi projekti slavnog glumca: Džoni Dep ima samo divne reči o Srbiji

Premijerno je prikazan novi film Džonija Depa "Čekajući varvare"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Movie Coverage

Novi film Džonija Depa “Čekajući varvare” je premijerno prikazan, a tim povodom je održana onlajn konferencija za štampu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Učestvovali su osnivač kompanije “Iervolino Entertainment” Andrea Iervolino, glumac Miloš Biković, ispred svoje kuće “Arhangel Digital Studios” i Anđelka Janković. direktorka za marketing i komunikacije Iervolino Studios u Srbiji. Nakon Španije, Srbija je tek druga zemlja u kojoj je ovaj film prikazan publici, a premijeru je imao u oktobru na Festivalu italijansko-srpskog filma u Beogradu.

Biković sarađuje sa Depom? Predložio kreiranje lika koji će predstavljati Srbiju

Na pitanje kako je bilo raditi sa holivudskim zvezdama Depom i Patinsonom u ulogama zastrašujućih negativaca, i kakve su im reakcije na sam rezultat filma, Iervolino odgovara da su glumci bili veoma srećni i zadovoljni u radu na ovom ostvarenju.

“Ono što je odlično u ovom slučaju je što oni uopšte sebe tu nisu gledali kao zvezde, jer da je bilo tako, onda bi njihov honorar bio ogroman, recimo oko 15 miliona dolara, a oni su ovde zaista radili za veoma simboličnu sumu”, otkriva prvi čovek Iervolino Entertainment (IE).

Takođe, Dep se oduševio kada mu je rečeno da će se drugi projekat produkcije IE : kratkometražni animirani serijal “Pafini”, praviti u Srbiji. U tom web serijalu Dep je pozajmio glas ptičici Džoni Paf, u čak 250 epizoda od po pet minuta, a prve epizode već sada su dostupne na “Apple TV” i “Amazon Prime” digitalnim platformama i beleže izuzetan uspeh i rekordnu gledanost.

Objavljen prvi trejler: Napokon možemo da vidimo kako izgleda film koji je Džoni Dep snimao u Srbiji

“Na striming platformi “Apple TV” animirani serijal Pafini smo u prvoj nedelji bili gledaniji čak i od – Diznija. Dakle, već nam se ostvaruje zamisao da budemo najgledaniji na svetu”, rekao je Miloš Biković.

“Imao je samo predivne reči o Srbiji, naglasio je da se tamo uvek lepo provodio” kazao je Iervolino.

Film “Čekajući varvare” je snimljen prema istoimenom romanu (1980) Nobelovca Džona Maksvela Kucija, koji je potpisao i scenario ovog ostvarenja prema svojoj knjizi. Radnja prati sudbinu protagoniste – načelnika udaljene pogranične oblasti bezimenog carstva koji spokojno čeka odlazak u penziju, dok njegov mir ne naruši iznenadni dolazak dijaboličnog pukovnika Džola, kojeg uverljivo igra Džoni Dep.

Italijanska produkcija Iervolino Entertainment započela je svoje poslovanje u Srbiji tokom leta 2020. godine u Beogradu i Novom Sadu, gde ima otvorene studije za proizvodnju kratkih animiraniih filmova.

“Pirati sa Kariba” premijerno prikazani pre 17 godina: Inspiracija za film je bila vožnja u Diznilendu

Film “Čakajući varvare” je sada u kampanji za Oskara.

“To je sada složen proces, jer da osvojite Oskara to vam je kao da osvojite zemlju, odnosno pobedite na političkim izborima. Naš film je predstavnik u glavnoj konkurenciji za nagradu Oskar jer je rađen na engleskom jeziku, iako je reč o italijanskoj produkciji, našem reditelju, što možda neke zbunjuje, razjasnio je moguće nedoumice italijanski producent.”

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar