SNAŽNE REČI

Voditelj nije prisustvovao SAHRANI, ali je rekao: Džej je estradna KNJIGA koja će se čitati celog života

Voditelj u jutarnjem programu otkrio zašto je Ramadanosvki bio najveća zvezda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
F:Printscreen/Youtube/TvPink

Voditelj Zoran Pejić Peja nije prisustvovao sahrani Džeja Ramadanovskog, a s obzirom da su bili jako dobri prijatelji, sa ponosom je u jutarnjem programu prepričavao anegdote sa pevačkom legendom.

Prelepa SRPSKA glumica otpevala Džejevu pesmu na SUVO i raspametila naciju! (VIDEO)

“Ko je Džej? Reći ću u jednoj rečenici. Džej je estradna knjiga koja će se čitati celog života! Koju će svi čitati dok su živi. On je čovek koji je na jednom veselju u Parizu uzeo ceo buket cveća od prodavca i ženama koje je znao i nije znao poklanjao ruže, plesao… Bio je pun emocija, u trenutku se smejao, u trenutku je plakao. Sve moje emisije koje sam radio sa njim bile su najgledanije”, priznao je voditelj na Prvoj televiziji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Čovek koji je bio preskroman. Nije verovao sebi koliko je velika zvezda. Radili smo zajedno u jednoj sali u Beču, sala prima 700-800 duša. Tada je bio uspeh ako ti dođe 250 ljudi, on je tada imao 1.450 prodatih ulaznica! To je bio čovek na čoveku… Rekao je: “Misliš da su došli zbog mene? Došli su zbog televizije!”, otkrio je Peja u jednom dahu.

Medicinari su se na ORIGINALAN način oprostili od Džeja: Njihova PORUKA sve dirnula (FOTO)

Peji je bilo vidno žao što je iz zdravstvenih razloga bio sprečen da dan ranije ode na sahrahu Džeja Ramadanovskog.

M.V.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pejo trebao si da ideš na sahranu Džeju ako si bio ,,toliko dobar"sa njim vidiš ja te se sećam dobro iz Tuzle kada si radio kao vodič (spoljni saradnik ) u agencija Putnik vozio sam te ali si to već zaboravio !

    Odgovori

Ostavite komentar