UŽAS

Slađana (41) koja je ubila penzionerku bila STRAH i TREPET u selu: Komšije otkrile stravične detalje

Slađana bi danas trebalo da bude saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Slađanu R. (41) iz Prova, koja je juče uhapšena zbog sumnje da je opljačkala i ubila deviznu penzionerku Ivanku R. (78) u ovom selu dobro poznaju. Više meštana je istaklo da nisu iznenađeni što se poslednja pljačka koju je počinila završila ubistvom. Poslednjih pet godina oni su strahovali da će se Slađanine navodne “operacije” po kućama završiti u krvi.

– Ta žena poslednjih pet-šest godina krade po selu sve što stigne i skoro da nema kuće u koju nije upala i ukrala bilo šta. Nije birala. Krala je novac, zlato, smrznutu hranu iz zamrzivača, suvo meso iz pušnice – pričaju meštani Prova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz svake situacije kada bi se otkrilo da je nekoga navodno pokrala, ona se dosad izvlačila. Kada bi neko od komšija od kojih je ukrala novac otišao kod njih kući, suprug, za koga svi imaju samo lepe reči, uz izvinjenje bi ga vratio.

Navodno su među supružnicima bili narušeni odnosi. Suprug koga svi u selu hvale kao vrednog i poštenog domaćina koji obrađuje zemlju i hrani stoku, nije mogao da se izbori sa nesvakidašnjim porokom i ponašanjem svoje supruge.

– On je dobar i vredan čovek. I deca su im dobra, vredna i poštena. Imaju ćerku koja je udata u selu i sina koji živi sa njima. Kad bi se saznalo da je negde nešto ukrala ili zato što prespava ceo dan pod izgovorom da je bolesna i da pije lekove, on joj nije smeo ništa. Pretila mu je da će ga smesiti u zatvor ako i ton povisi – kažu u Provu.

Najnoviji DETALJI ubistva devizne penzionerke: Žena htela da opljačka staricu, pa nasrnula SEKIROM na nju 

Do pre par meseci u njihovoj porodici živeo je Slađanin brat (14) kojeg su njeni roditelji kasno dobili. Majka joj je umrla pre pet, a otac pre tri godine pa je dečak zbrinut u njihovoj porodici.

– Socijalni radnici su dolazili da proveravaju uslove u kojima dečak živi, naročito kada se pročulo da Slađana navodno krade po selu. Pre tri meseca su dečaka ipak izmestili u porodicu njene sestre. To je teško podneo njen suprug koji je dečaka prihvatio i borio se da on i dalje ostane da živi sa njima – pričaju u selu.

Poslednja krađa u koju je Slađana krenula u sredu završila se tragično. Prema navodima šabačke policije, ona je ušla u kuću Ivanke R. gde je ukrala novac, a kada se starica koja je odmarala u dnevnoj sobi probudila i prepoznala je, Slađana je potegla sekiru. Pretresom kuće pronađena je veća količina novca, a pretpostavlja se da je Slađana ukrala manju svotu.

Uhapšena žena u Provu: Priznala zločin, brutalno ubila deviznu penzionerku kod Vladimiraca 

Beživotno telo starice pronašle su posle 17 sati komšije. Oni su ušli u kuću nakon što ih je zvala Ivankina sestra iz Beograda zabrinuta što se Ivanka ceo dan ne javlja na telefon.

– Kada smo ušli, videla sam samo noge pored kreveta i mrlje krvi na njemu – rekla je komšinica Ljubica R.

Potom su obavestili policiju koja je cele noći obezbeđivala mesto zločina, a juče je obavljen uviđaj. Obavljena je obdukcija, a Slađana R. je juče uhapšena i određeno joj je policijsko zadržavanje od 48 sati. Ona bi danas trebalo da bude saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Kako Telegraf.rs saznaje, Slađana je priznala da je počinila zločin.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar