Tri Pitera Parkera na velikom platnu: Zvezde starih filmova o Spajdermenu se vraćaju svojim ulogama

Neočekivani potez Marvela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Movies

Marvel je doneo neočekivanu odluku i odlučio da publici pruži ono što je priželjkivala godinama. U filmu “Spajdermen 3” sa Tomom Holandom značajne uloge će odigrati glumci iz starih filmova o Spajdermenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novi film će povezati tri generacije filmova o Spajdermenu, a možemo da očekujemo da ćemo na velikom platnu videti čak tri Pitera Parkera. Portal “Colider” je juče oduševio fanove novim vestima. Naime portal prenosi da će se franšizi vratitit Alfred Molina koji je 2005. godine u filmu “Spajdermen 2” igrao Doktora Oktopoda.

Foto: Printscreen/Youtube/StarkRaise

Takođe, u novom filmu će se pojaviti Endru Garfild i Ema Stoun koji su u franšizi “Čudesni Spajdermen” igrali Pitera Parkera i Gven Stejsi.

Foto: Printscreen/Youtube/Filimic Box

Ranije je potvrđeno da će se Džejmi Foks vratitit ulozi super negativca Elektra.

Foto: Printscreen/Youtube/Filmic Box

Potvrđeno je da ćemo u novom filmu “Spajdermen 3” videti i Kirsten Danst koja je u prvim filmovima o Spajdermenu igrala devojku Pitera Parkera Meri Džejn. Spekuliše se da će se vratitit i Tobi Megvajer, koji je igrao prvog Spajdermena.

Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips

Ove nove informacije potvrđuju teoriju fanova da će treći deo filma predstaviti multiverzum i da ćemo videti različite verzije naših omiljenih heroja i negativaca, nešto slično crtanom filmu “Spajdermen: Novi svet”. Na ovaj sled događaja će, izgleda, značajno uticati film “Doktor Strejndž: Multiverzum ludila”, a znamo da će i Benedikt Kamberbač (Doktor Strejndž) imati značajnu ulogu u filmu “Spajdermen 3”.

Film bi pred publiku trebalo da stigne 17. decembra sledeće godine.

Istina o nastanku Spajdermena: Sten Li do smrti nije pričao sa koautorom čuvenog stripa



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar