I inteligencija je afrodizijak: 6 ženskih OSOBINA na koje nijedan MUŠKARAC ne ostaje imun

Privlačnost može da bude zbir više faktora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Iako mnoge žene smatraju da je većini muškaraca najvažniji fizički izgled, to nije baš tako.

Tačno je da je prvi utisak vizuelan, ali postoje neke karakteristike koje mogu potpuno da muškarcima pomute pamet, a koje se ne tiču fizičkog izgleda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo na kojih šest osobina nijedan muškarac neće ostati imun.

1. Smisao za humor

Muškarci uvek vole da imaju pored sebe ženu koja uspeva da ih nasmeje. Uz takve žene, oni se mnogo lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je, takođe, da žena zna da se šali na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena prema sebi, a ni prema drugima.

Foto: Freepik/freepik

2. Zavodljiv pogled

Ogroman broj muškaraca smatra da je pogled ženske osobe od velike važnosti. Ukus muškaraca se razlikuje: postoje oni koji više vole tajanstven pogled i oni koji više vole blag i sramežljiv pogled. To je oblik komunikacije koji ne može da se odglumi, a najprivlačniji je onaj pogled koji otkriva karakter žene.

3. Umeće slušanja

Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australijskih naučnika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama odmah primećuju. Mnogi učesnici ovog istraživanja su zaključili da je jako seksi kad imate osećaj da je sva pažnja žene usmerena na ono što govorite.

Foto: Freepik/nensuria

4. Inteligencija

Muškarcima je bitno da pored sebe imaju pametnu ženu. Iako se mišljenja razlikuju, inteligencija je većini muškaraca važna, pa neki čak vole i da je njihova lepša polovina pametnija od njih. Takođe, muškarci na osnovu te osobine očekuju veću slobodu i maštovitost u krevetu.

5. Pristojno ponašanje

Istraživanja jednog američkog univerziteta pokazuju da je muškarcima bitno i pristojno ponašanje. Previše glasne, nametljive i naporne žene nikako nisu njihova meta. Većina muškaraca po ponašanju oceni da li je ta žena idealna za njih.

Foto: Pixabay/StockSnap

6. Iskren osmeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmeh deluje vrlo privlačno na muškarce. Osmehom žena muškarcu pokazuje da li je otvorena osoba i koliko joj se on sviđa.



Izvor: Objektiv.rs, Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar