Bioskopi u velikom problemu: “Vorner Bros” će 2021. godine sve nove filmove prikazati onlajn

Velika promena u svetu filma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/Chia Bella James/Warner Bros. Entertainment

Jedan od najvećih filmskih studija – “Vorner Bros” je doneo zaista neočekivanu odluku. Ovaj studio će sve svoje filmove tokom 2021. godine u isto vreme premijerno prikazati na striming servisu i u bioskopima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Filmovi će stići na američku striming platofrmu HBO Max, koja je za sada dostupna samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Ljudi će imati priliku da čak 17 filmova pogleda kod kuće i bez dodatnog plaćanja (ako su se već prijavili na striming servis).

Predstavnici su rekli da je ovo jedini način koji su našli kako bi se snašli tokom pandemije. Kada je reč o internacionalnim bioskopima filmovi će biti normalno prikazani, gde god epidemiološka situacija to dozvoljava. Izgleda da studio još uvek nije odlučio šta će uraditi ako neke zemlje budu morale da zatvore svoje bioskope.

Na ovome bi i Linč pozavideo: Procurele prve fotografije filma “Dina” (FOTO+VIDEO)

Sada je sigurno da pred publiku u 2021. godinu pred publiku stižu: “Dina”, “Matriks 4”, “Odred otpisanih”, “Godzila vs. Kong”, “Tom i Džeri”, “Svemirski basket 2”, kao i drugi manje poznati naslovi.

“Jedva čekamo da prikažemo filmove u bioskopima, mislimo da je to veoma važno. Međutim, moramo se suočiti sa realnošću. Činjenica je da većina bioskopa radi smanjenim kapacitetom”, rekla je An Sarnof iz “Vorner Brosa”.

Led će 25. decembra probiti film “Čudesna žena 1984”. On će se istovremeno pojaviti na platormi HBO Max i u bioskopima. Izgleda da studio već sada ima puno poverenja u ovu strategiju. Međutim, ovaj plan bi mogao da nanese ozbiljnu štetu bioskopima širom sveta.

Ovo će promeniti svet filma: “Čudesna žena 1984” ove godine stiže u bioskope i na striming servise

U najvećem problemu su oni u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i oni širom sveta mogu pretrpeti gubitke zbog manjeg odziva publike, ali i mogućih piratiranih izdanja filmova. “Vorner Bros” će sa filmom “Čudesna žena 1984” pokazati da li može da se izbori sa piraterijom. Izgleda da će uspeh ovog filma uticati i na odluku svih drugih filmskih studija i bioskopa – sve oči su uprte u ovu superheroinu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar