DA LI JE OVO MOGUĆE?

O Snežani BRUJI SRBIJA: Ispričala kako je zbog banalnosti ostala BEZ STANA, iako je bila izvučena!

Snežana je uredno poslala deset fiskalnih računa, koliko se i traži u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Snežana Medić izvučena je za dobitnicu prvog od 12 stanova u Beogradu, u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, a onda joj je on izmakao iz ruku zbog – broja telefona!

Naime, Snežana je uredno poslala deset fiskalnih računa, koliko se i traži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poslati su bili i (skoro) svi potrebni podaci, ali zbog toga što nije napisala svoj broj telefona, koverta ove nesuđene dobitnice proglašena je za neispravnu.

Nakon ponovnog izvlačenja, stan u naselju Zemunske kapije dobila je Maja Florić.

Foto: Printscreen/Youtube

“Šta da vam kažem, dete je popunjavalo s drugom babom kovertu u kojoj se nalaze računi i zaboravili su da navedu broj telefona. Drugo dete im završava treću godinu srednje, planira da studira u Beogradu, dobro bi im došlo da su osvojili ovaj stan. Svi smo bili razočarani, neverovatno je da je imala sreće da je izvuku među tolikim kovertama, a onda zbog sitnice da ostane bez njega”, rekla je Snežana Medić iz Paraćina.

Ukoliko igrate nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” vodite računa da ste sve popunili kako treba, kako vam stan ne bi “iskliznuo iz ruku” kao što se desilo Snežani.

Naime prva koverta koja je izvučena u prvom krugu nagradne igre glasila je na ime Snežane Medić, međutim zbog propusta je ostala bez stana.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar