MESEČNI HOROSKOP

Horoskop za DECEMBAR: Saturn i Jupiter donose VELIKE PROMENE svim znacima zodijaka, evo šta nas čeka

Zajednički prelazak ove dve važne planete iz Jarca u Vodoliju dešava se vrlo retko, radujmo se jer će nam napokon otvoriti vrata novih mogućnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

Napokon se ova čudna i komplikovana 2020. godina bliži kraju, a kakav nam je horoskop za decembar, pročitajte u redovima koji slede:

OVAN

Posao

Najviše volite nove početke, a ovo je upravo mesec novih početaka jer Jupiter i Saturn ulaze u Vodoliju i najavljuju novu eru događaja. Tako da mesečni horoskop za znak Ovna opisuje dobar početak decembra, jer možete imati odličnu komunikaciju i prilike koje ne treba da propustite. Pomračenje koje je bilo u znaku Blizanaca i vašoj trećoj kući prirodnog horoskopa, opisuje nove ugovore i dogovore koji vas mogu gurnuti napred na lestvici karijere. Merkur će zajedno sa Suncem u Strelcu praviti povoljnu atmosferu u vašem poslovnom životu. Imate mogućnost jakog proboja ili unapređenja, koje će biti praćeno i adekvatnom novčanom naknadom. Do polovine meseca decembra možete imati nepredviđene prepreke na poslu, koje ćete uz pomoć vašeg tima prebroditi. Od 15. decembra možete poželeti da uđete u rizične poslovne transkacije. Ako su bazirane na dugoročnom nivou, onda je vaša zainteresovanost za biznis opravdana. Konjukcija Saturna i Jupitera u vašem polju mogućnosti donosi vam dobre prilike za ostvarenje finasijske dobiti. Tako da možete biti zadovoljni krajem tekuće godine koja će krunisati vašu karijeru.

Ljubav

Ljubavno polje je u prvoj polovini decembra malo turbulentno jer ni sami ne umete da objasnite šta vam smeta u partnerskim odnosima. Bitno je da se nadmudrujete i stalno dokazujete ko nije u pravu. Međutim, već od 15. decembra kada Venera uđe u znak Strelca, vi okrećete drugi list. Vaši odnosi – partnerski, poslovni, prijateljski – dobijaju novu boju. Ova planeta budi vaše uspavane romantične nagone. Javlja se i želja za kretanjem, koje ste u poslednje vreme sveli na minimum. Tako će slobodni Ovnovi moći da pokažu svoje moći zavođenja. Toliko prilika i toliko osoba koje će zagolicati vašu najintimniju maštu. Bilo da ste slobodni ili u vezi, svakako vam u decembru sledi novi, svežiji društveni život u kome neće nedostajati ljubavi i strasti.

Zdravlje

Krećite se više jer vama nikako ne odgovara da budete statični.

BIK

Posao

Evo napokon najave meseca u kome možete dobro da se organizujete, ali i ozbiljno da se pozabavite svojom karijerom. Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje karijere, zato očekujte dobar vetar promena na poslu. Ono što ste do sada radiili počinje da daje ozbiljne rezultate. Tako da je ovo mesec u kojem tek počinjete da naplaćujete svoj trud i zalaganje. Od polovine decembra možete imati administrativne prepreke koje rešavate, ali na sporiji i sigurniji način. Krajem meseca decembra imate velike mogućnosti da uđete u ozbiljan poslovni projekat koji odavno priželjkujete.

Ljubav

Polje ljubavi opterećeno je napadima nepoverenja i ljubomore u prvom delu decembra. Partner je osoba koja je dežurni krivac za sve što vam se ne dopada. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati povoljan prvi deo meseca kada su spremni da uđu u neku ozbiljniju ljubavnu priču. Preporuka zvezda je da iskoristite povoljne aspekte i odgovorite na signale ljubavi koje već neko vreme primate. Ulaskom vašeg vladara Venere u znak Strelca polovinim meseca možete imati problem ako sarađujete u finasijama sa emotivnim partnerom. Finasijska neslaganja ipak jenjavaju krajem meseca kada ulazite u mirniju fazu ljubavnog odnosa.

Zdravlje

Imate problem sa stomakom. Idite kod lekara, nemojte se sami lečiti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao

Prvi deo meseca decembra obećava kada je vaša kreativnost u pitanju. Imate mnoštvo ideja i planova koje želite što pre da realizujete. Venera u dobrom aspektu sa Neptunom, posipa vas prahom mašte imaginacije i nadasve umetničkim ostvarenjima. Međutim, do 15. decembra nećete mnogo od svojih planova uspeti da realizujete. Upravo zato što zavisite od tuđih finansija. Imaćete kočnice i nerazumevanje. Dobra vest je da od polovine meseca vaše prepreke popuštaju jedna po jedna. Zato se možete nadati uspešnom završetku ove 2020 godine.

Ljubav

S Obzirom da se vaše finasije povremeno ljuljaju, i vaši partnerski odnosi su na povetarcu koji ne daje mir u ljubavi. Zato vi u toku prve polovine decembra pribegavate svojoj dobroj komunikaciji i veštini biranja drugih tema, kako biste odobrovoljili emotivnog partnera. Lakši ljubavni odnosi za Blizance koji su u vezi očekuju se od 15. decembra, kada možete zapoloviti mirnim morem ljubavi. Venera iz Strelca donosi vam nove početke u boljoj komunikaciji, strasti i nežnosti. Slobodni Blizanci mogu očekivati dobar i veoma emotivan deo meseca u kome mogu započeti ljubavnu vezu.

Zdravlje

Osećate se iscrpljeno i zato je preporuka da jačate imunitet.

RAK

Posao

Ovo je veoma zahtevan period za vas, jer vi imate previše poslovnih obaveza i ciljeva. Imate dobru motivaciju i želju da unapredite svoj posao, ali imate i previše zadataka. Zato je potrebno da napravite dobar plan i prioritete. Nove mogućnosti koje vam dolaze u susret veoma su zahtevne i vi ulazite u ring jake konkurencije. Spremite se, jer snage imate, ali jačajte hrabrost. Od 11.vdecembra možete računati na manji uspeh i korak napred koji vam može doneti i finasijsku satisfakciju. Kraj meseca rezervisan je početak stabilnog perioda kada su finasije u pitanju.

Ljubav

Turbulentan i nestabilan period je iza vas. Mnogi Rakovi mogu očekivati dobre ljubavne odnose u kojima zajednički uživaju sa partnerom. Razumevanje, stabilnost i sklad donosi vam druga polovina decembra. Slobodni pripadnici znaka Raka mogu ući u ozbiljnu i dugotrajnu vezu. Dok će oni koji su u vezi ili braku stabilizovati partnerske odnose.

Zdravlje

Nestabilno, jer se ne krećete dovoljno.

LAV

Posao

Bili ste u velikom problemu na poslovnom planu. Niste verovali da možete da poboljšate i dovršite započete poslove. Ipak, već u prvoj dekadi decembra imate pozitivan napredak kada su finasije u pitanju. To će vam dati dodatan vetar u leđa i pružiti vam šansu da samostalno napravite korak koji je od hiljadu kilometara. Bez obzira što vaša finasijska strana doživljava blagi skok, imate obavezu da vodite računa o troškovima. Jači kreativni impuls očekujte od 15. decembra kada Venera uđe u znak Strelca. To će vam dati dobar podstrek i volju da idete i dalje samo napred.

Ljubav

Plutali ste dugo na splavu koji nije imao ni jedno jedro. Međutim, u toku ovog perioda možete očekivati dobar pravac u ljubavi. Takođe i povoljnu podršku od emotivnog partnera, a najbitnije da ste vi napokon uhvatili svoj pravac kada je ljubav u pitanju. Lavovi koji su u vezi ili braku imaće jako povoljan period sa partnerom i stabilizovaće emocionalne bure. Slobodni pripadnici znaka Lava mogu ući u dugotrajnu i skladnu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani.

DEVICA

Posao

Vi ste napravili dobar ulaz u poslednji mesec u ovoj godini. Napravili ste odličnu pripremu i sada je vreme za realizaciju. Cenite svoj rad kada budete pregovarli oko plaćanja. Imate dobre mogućnosti da povoljno finasijski zaokružite ovaj period. Nemojte se brinuti što će decembar krenuti sporo, traljavo i nesigurno. Drugi deo meseca je rezervisan za poslovne događaje koji će vas ozariti. Kraj meseca dočekujete zadovoljni, brojeći novac koji ste trudom i velikim zalaganjem zaradili.

Ljubav

Koliko vi razmete potrebe emotivnog partnera to znate samo vi, jer ne govorite ni reč. Niko ne može da mašta o onome šta je u vašoj glavi, zato je potrebno da kažete koliko vam je stalo. Ljudi vole da im se sve izgovori, a pogotovo žene. Preporuka zveda je da nekad nisu dovoljna dela, potrebno je da iskažete osećanja rečima. Komunikacija će oterati sve sumnje i nedoumice. Slobodni pripadnici znaka Device mogu očekivati novi početak sa starim partnerom.

Zdravlje

Povremene glavobolje praćene stomačnim problemima.

Astrolog Objektiva ekskluzivno otkriva: Godina 2021. će biti RADOSNIJA, a evo kada ćemo pobediti kovid!

VAGA

Posao

Ušli ste u period zatišja kada je posao u pitanju, ali bez obzira i na realne okolnosti koje se tiču epidemije. Zato se u drugoj polovini decembra možete nadati promeni tog stanja stagnacije. Venera kao vaš vladar ulazi 15. decembra u znak Strelca i vaše rampe se polako dižu. Prepreke se polako uklanjaju i vi krećete napred. Povedite računa o administrativnim obavezama koje vas mogu nakaratko zaustaviti. Saradnja sa novim poslovnim partnerima je izvesna i praktična. Nemojte se oslanjati na obećanja bez papirne podloge ili bilo kakavog ugovora. Kraj meseca je manje stresan i blago produktivan. Uspostavićete kakvu-takvu finasijsku stabilnost.

Ljubav

Vaša moći kontrole nad osobom koja je pored vas neće dati željena dejstva. Glavni problem je što vi mislite jedno, a emotivni partner sasvim drugo. Jednostavno se ne razumete i niste na istoj talasnoj dužini. Nemojte očajavati, jer Venera od polovine meseca daje podršku slobodnim ali i zauzetim Vagama. Slobodni pripadnici znaka Vage ako smanje tvrdoglavost, lako mogu ući u vezu koja može posle dugo vremena biti dugoročna. Venera u dobrom odnosu sa Saturnom u drugom delu decembra donosi osobama koje su u vezi stabilnost.

Zdravlje

Nije potrebno reći da vam je zdravlje nestabilno jer te efekte već imate. Potrebno je da znate da ste skloni čestim prehladama.

ŠKORPIJA

Posao

Ako ste za novi poslovni zaokret, ovo je povoljan period da to i učinite. Nije potrebno da čekate i odugovlačite jer su sve prilike širom otvorenih vrata. Dobri dogovori i razumevanje je ono na šta možete da računate. Privatan posao je zreo za korenite promene koje ste već isplanirali. Ostalo je samo da ih realizujete u praksi. Saturn i Jupiter koji će ući u znak Vodolije donose vam preokret koji odavno čekate.

Ljubav

Veoma ste angažovani na zajedničkim zadacima i unapređenju doma ili zajedničkog života. Partner je pun razumevanja i podrške, pa je vaša ljubav tokom meseca na visokom nivou. Kada su u pitanju Škorpije koje su slobodne, one do polovine meseca mogu da se rasipaju energijom zavođenja i strasti, jer je Venera u u njihovom znaku. Osobe koje žele da uđu u vezu koja je ozbiljna i dugoročna imaju velike šanse da to i urade.

Zdravlje

Odlično se osećate, ali nemojte da preterujete sa dodatnim poslovnim zadacima.

STRELAC

Posao

Vi ste u jakom naboju energije i uspevate da završite i nemoguće. Ovo je mesec u kome su poslovna čuda moguća, zato nemojte da se osvrćete već dajte pun gas. Jupiter i Saturn ulaze u znak Vodolije i obećavaju vam nov početak i nov period na poslovnom panu. Vi osećate i znate da je krajnje vreme da se vaš trud isplati i nagradi. Nemojte brinuti, finasije se mogu vrlo brzo stabilizovati. Nezaposleni Strelčevi mogu lako dobiti posao koji dugo čekaju. Zato neka vam je srećan ulazak u nov period novih vas.

Ljubav

Naizgled običan mesec na samom početku, a stvari se kreću svojim pravcem bez da ih kontrolišete. I nemojte, nekad svemir uradi i bolje nego da vi planirate. Venera 15. decembra gostuje u vašem znaku pa se menja i klima na ljubavnom planu. Ni sami ne znate po koji put, ali pravite zaokret na polju ljubavi. Sve može biti suprotno od onoga u šta ste se kleli ili sami sebi obećali. Naravno, to je život. Puna podrška emotivnom partneru neće izostati, ali i stabilizacija osećanja ljubavi i nežnosti.

Zdravlje

Odlično.

JARAC

Posao

Napokon da i vi odahnete. Iako vladar Saturn napušta vaš znak i žurku planeta, manjim problemima na poslovnom planu nije kraj. Prva polovima decembra donosi vam i dalje nesigurne i rizične poslovne izazove. Najbolje je da se u ovom periodu pripremite za nadolazeći, koji obećava svetliji finasijski i poslovni deo. Svakako je bolja druga polovina ovog meseca, jer vas tada očekuje period rasterećenja i novih planova. Preporuka zvezda je da se ne zalećete i ne rizikujete. Jasno je da ste već izgubili dobro poznato strpljenje. Međutim, i dalje nije vreme za brza i kratkoročna rešenja kojima želite da poboljšate posao. Vi ste uvek bili, a i sada ste, odlični u dugoročnim dobro isplaniranim ciljevima. Zato se pripremite i iskoristite decembar za novi početak, koji vam donosi boljitak na dugoročnom planu. Krajem meseca očekujte da vam dođu prilike koje nećete propustiti.

Ljubav

Nekim pripadnicima znaka Jarca je naizgled sve u redu. Međutim, rade “crvi u krvi” i ne daju vam mira jer ste željni promena. Zato se nemojte čuditi što često zapostavljate partnera, jer najviše što ne želite jeste dosada. To je ono što nagriza vaše ljubavne odnose. A kada Jarac počne da se dosađuje, onda su promene neminovne, temeljne i veoma dobro sprovedene. Zato iskoristite decembar da promenite ono što vam ne odgovara ili da postavite drugačije ono što želite da popravite. Ipak je odličan period ispred vas, iako je vaš vladar promenio znak. Saturn se dobro oseća i u znaku Vodolije gde će gostovati sledeće dve i po godine.

Zdravlje

Previše stresa narušava vaš san.

VODOLIJA

Posao

Vaša glavna uloga počinje i pre Nove godine, tačnije 17. decembra. Dve planete će gostovati u vašem znaku – Jupiter i Saturn. Zato već u decembru preuzimate život u svoje ruke. Promene su već tu i to osećate. Stvari oko posla se zahuktavaju tolikom brzinom, da ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Moguće poslovno unapređenje kao i promena posla koja vam može označiti sledeće tri godine. Zato u ovom periodu možete očekivati početak jedne velike trasformacije kada je karijera u pitanju. Nikako vam ovaj period neće biti dosadan ni naporan, već intezivan i kreativan. Iskoristite sve svoje kreativne resurse i pronađite svoje mesto pod jakim Suncem. Vi ste u mesecu koji najavljuje preokret na poslu i karijeri. Budite u prvom planu, nemojte se povlačiti.

Ljubav

Iako ste pomislili da Kupidon ne radi i da je otišao na odmor na daleki istok, sada je to drugačije. Zlatne strelice ljubavi tokom decembra gađaju sa svih strana. Neka će pogoditi cilj. Nisu samo promoteri promena Jupiter i Saturn koji će tokom decembra ući u vaš znak, već i Venera koja će posetiti znak Strelca, obećavaju pomak kada je ljubavno polje u pitanju. Spremite se da se posvetite ljubavi i partneru jer vam to dolazi. Ne morate više voditi beskrajne unutrašnje razgovore, jer ste neke lekcije dobro naučili i savladali.

Zdravlje

Odlično se osećate ali bi vam prijalo i malo fizičke aktivnosti.

RIBE

Posao

Za vaš znak decembar je bitan mesec, jer doživljavate unutrašnje promene. Te promene se svakako odražavaju i na spoljni plan i posao. Ovo je period kada je potrebno da vodite unutrašnje razgovore kako bi sami razjasnili koje potrebe i mogućnosti imate. Nije potrebno da u decembru donosite odluke na brzinu i bez plana i rasporeda. To vam samo može otežati ciljeve i poslovne uspehe. Preporuka zvezda je da se saberete i napravite dugoročne ciljeve. U pitanju je rešenje problema na duži rok.

Ljubav

Kod vas je počelo veliko spremanje u kući ljubavi, pa se nemojte čuditi što sve dugo skrivane istine mogu iskočiti iz bilo ćoška. Ovo je izazovan period za osobe koje su u dugoj vezi ili braku, jer će morati da rešavaju pitanja opstanka veze. Preporuka zvezda je da se pozabavite istinom, iskrenim razgovorima i činjenicama. To je ono što može dati nove temelje, ako veza zaslužuje da opstane. U protivnom, nije nemoguće da dođe do prekida veze koja nije bila jake strukture.

Zdravlje

Vašem organizmu je potrebno da se uobročite i povedete računa o ishrani.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar