Tukli decu motkama, sekli im kožu i gasili cigare po njima: Par MONSTRUMA uhvaćen posle šamara na ulici

Ko zna kada bi "pali" da svoj lični odnos nisu narušili do te mere da su se tukli napolju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zaneswille times reporter printscreen

Ilajdža Volc (38) i Prisila Mičem (31) iz Zajnsvila, američka država Ohajo, uhapšeni su posle psihofizičkog maltretiranja, iživljavanja i na kraju, ubistva dvoje dece.

Par monstruma uhvaćen je na ulici dok se svađao. Prisila je lupila šamar Ilajdži koji je potom nasrnuo na nju. Sve vreme na dvadesetak metara od njih nalazio se policajac u civilu koji je pratio situaciju.

Izbola se po MEĐUNOŽJU, pa ubila muža: Policiji rekla da je bila SAMOODBRANA, ali je odala velika greška

Bilo mu je veoma sumnjivo njihovo ponašanje, pa je pozvao patrolu. Ubrzo su praćeni do kuće, gde je otkriven pravi pakao u kojem su bili domaćini, sudije i dželati.

Pronađena su tela dečaka (11) i devojčice (10) sa vidljivim ožiljcima, čak i odsustvom kože na nekim delovima tela. Tela još nisu bila zakopana nigde, odnosno njih dvoje pokazali su im policajcima u šupi.

Na saslušanju je Ilajdža bio taj koji je više “propevao”. Ispričao je da su, ispostaviće se, svoju decu prošle godine prvi put krenuli da zlostavljaju kada im je ponestalo alkohola u kući.

Zlostavljanje je prešlo u svakodevicu. Pošto deca ionako nisu išla u školu niti je u okolini bilo komšiluka, niko nije ni mogao da zna šta rade Ilajdža i Prisila.

“Povrede na telima dece bile su užasne. On nam je rekao da su se čak i strujom igrali po njima u trenucima narkomanske agonije. Tukli su ih motkama kada ih deca ne bi poslušala, a majka je gasila cigare po njima i sekla im delove kože po rukama i nogama da bi je slušali. Ovako nešto za 20 godina službe nikada nisam video. Nije mi bilo dobro posle saslušanja”, rekao je neimenovani policajac iz Zajnsvila.

Prisilu i Ilajdžu čeka najverovatnija i ukupna zatvorska kazna od 193 godine. Dakle, do kraja oba života.

Roditelji je tukli i gasili cigare po njoj: Devojčica u suzama PREKLINJALA doktore da je UBIJU u bolnici



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar