Hteo da spava sa radnicom, pa joj SMANJIO platu kad ga je odbila: Posle 7 dana ZAŽALIO je zbog toga

Ovo mu nije trebalo u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wavebreakmedia

Neke gazde nikako da shvate da je 21. vek i da ne mogu više prema zaposlenima, naročito ženama da se ponašaju ucenjivački jer se danas sve može odmah snimiti i saznati.

Galina Šverdlova iz Čeljabinska doživela je ogromnu neprijatnost i nepravdu, a onda i olakšanje kada je za samo 7 dana prošla put od “pakla do raja”.

Stjuardesa Ana posle 6 meseci dobila otkaz: VODILA LJUBAV u toaletu, a tek šta je uradila usred sletanja

Zaposlena u jednom važnom koncernu, beležila je odlične rezultate zbog čega je imala i najbolju platu u sektoru. Pritom je izgledala jako privlačno, pa se dopala njenom šefu koji se ozbiljno “zatreskao” u nju.

Bio je spreman i ženu da napusti zbog jednog “bliskog susreta” sa Galinom te je krenuo “u akciju” ni ne sluteći da će se sve preokrenuti u njenu korist.

Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da ubedi Galinu da idu na večeru, ucenio ju je rečima kako je ona samo zahvaljujući njemu napredovala i da ta plata koju ima, visoka je samo zbog njegove intervencije. Zauzvrat je tražio da imaju seks obećavši da nikom neće reći, prenosi kp.ru.

Galina ga je istog trenutka odbila zapretivši tužbom za mobing. Šef se samo ironično nasmejao na sve to i narednog jutra, poslao je svima u sektoru mejl u kojem objašnjava zašto će tri čoveka u narednom mesecu imati čak 35 posto manju platu. Među tim ljudima bila je naravno i Galina, najbolji radnik u tom delu firme.

Otišla je da se žali u ljudskim resursima, ali uzalud. Angažovala je advokata i za 7 dana tužila šefa. Navela je sve šta joj se desilo, argumentujući smanjenje plate direktnim uticajem njenog odbijanja prema njemu za seks.

Kako ne bi prolazili kroz skandale, u kompaniji su ipak stali uz Galinu te je šef suspendovan na 3 meseca, nakon čega će dobiti otkaz. Gore od toga, po gradu se pročulo šta se dogodilo i čovek neće imati lak zadatak da uskoro nađe novi posao.

Jelena zaboravila na kameru, pa se PRESVLAČILA: Kolega je gledao i šokirao PERVERZNOM porukom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ali zato zene mogu da se k.... sa svojim sefom da bi bile unapredjene umesto kolege koji vise zasluzuju unapredjenje.zar ne ? Njihovo telo - njihova prava ,ali samo kada zenama odgovara .

    Odgovori

Ostavite komentar