CRNI PETAK

Komunalna milicija tri sata ČEŠLJALA tržne centre: KAZNE i za prodavce i za kupce

Sa komunalnom milicijom je išla i sanitarna inspekcija

Foto: Facebook/Printscreen

Pripadnici Komunalne milicije i Sanitarne inspekcije obilazila je tržne centre, u kojima su uprkos epidemiološkoj situaciji, zabeležene ogromne gužve, i kontrolišu sprovođenje propisanih mera, rekli su danas popodne u Komunalnoj miliciji.

Prema rečima vršioca dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivana Divca, na terenu su četiri patrole te milicije sa inspektorima i jedna ekipa Sanitarne inspekcije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U izjavi Divac navodi da je kontrola u tržnim centrima počela u 15 sati i napominje da se za nepoštovanje propisanih mera mogu kažnjavati uprava tržnog centra, vlasnici lokala, ali i sami posetioci.

Da su sanitarni inspektori na terenu i da se obavljaju pojačane kontrole poštovanja mera, potvrđuju i u Ministarstvu zdravlja.

Tržnim centrima u Srbiji je skraćeno radno vreme, ali prodavnice određenih brendova koje su zasebene u prestonici, rade uobičajeno.

U jeku koronavirusa, dok se u Srbiji beleži rekordan broj zaraženih, domaći tržni centri su bili su krcati od ranog jutra.

Korona-bomba u Beogradu: Ovo je NAJSTRAŠNIJI PRIZOR koji ćete danas videti (FOTO)

Gotovo kao i prošle godine, nepregledni redovi su počeli da se stvaraju još od jutarnjih sati. Najhrabriji su, očigledno mlađi, pa ih čekanje pod maskom ne sprečava da budu strpljivi dok ne dođu do robe na koju su se nameračili.

Mere i preporuke su po strani za brojne građane koji od jutarnjih sati stoje u redovima ispred prodavnica odeće, obuće, nakita, elektronskih uređaja…

“Teško da smo mogli da donesemo OVU MERU”: Kon se oglasio o redovima za Crni petak

Gužve im ne predstavljaju problem, a shodno svom ponašanju pokazuju da su danas najvažnija sniženja cena koja idu i do 50 odsto.

Izvor: Telegraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar