BEZ MILOSTI

Ana i David OPLELI po zadrugarima, Koraćeva rekla: PLAŠIM se da mi Maja ne ofarba kuću kao Miljana Mišelu

Komentarisali i to što je Đedović prevario Kulićke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Pink.rs

Ana Korać i David Dragojević su za Pink.rs komentarisali mnoge aktuelne zadrugare.

Ana Korać bez BRUSHALTERA došla u emisiju! Muškarac se uključio u program, ZINULA je kada je čula pitanje

Ono što je sve najviše zanimalo jeste Anin komentar na izgled Maje Marinković, za koju se priča da se operiše kako bi izgledala kao Koraćeva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ani je zato pušten klip Majinog ulaska u Zadrugu 4, što je ona i prokomentarisala.

“Jesam li ovo ja unutra? Ovo je ulazak Ane Korać sa ‘Aliekspresa’. Meni je ovo prebolesno, pritom što sam imala istu ovakvu frizuru, istu minđušu, ja se plašim ove devojke da mi ne ofarba kuću kao Miljana što je uradila Mišelu”, rekla je Ana nakon što je videla klip.

Ana Korać i Soraja se POLJUBILE u usta nasred kafane: Izašle u provod i RAZMENILE nežnosti (FOTO)

“Meni je Taki rekao, bila sam podrška, i on je meni rekao da Maja oduvek želi da bude kao ja, da ide kod hirurga i kaže da hoće da izgleda kao ja, a unutra je rekla da to nije istina. To mi je potvrdio i šminker, koji je rekao da ga je zvao jedan frizer, koji ga je pitao da mu šminka drugaricu, za koju se ispostavilo da je Maja, pa je došla sa mojom slikom, da je isto tako našminka”, dodala je ona na to.

Ana i David su, tokom svog učešća u Zadruzi, imali više sukoba sa Miljanom Kulić. Zato su oboje imali šta da kažu kada im je pušten klip na kom Marko Đedović saopštava da se sve vreme igrao rijalitija i da Miljani i Mariji nije oprostio sve što su prošli zajedno.

Ana Korać IZVADILA REBRA? Ljudi trljaju oči i ne veruju kakav struk vide na njenim objavama (FOTO)

“Bog! Ovo je najbolji potez u rijalitiju, tako volim što je ove dve raspale klošarke ovako resetovao. Ovo su dve najveće klošarke, nevaspitane i sve najgore što postoji. Miljana je dobila tužbu, pa neka i dalje pominje. Baš mi je drago”, izjavila je Koraćeva.

“Vidimo da pritisak koji je stvarala ljudima, a sada kada njoj neko spomene porodicu, beži. Setimo se kako je meni vređala majku, Aninog pokojnog oca, a sad kada neko krene na njih, one beže. Da sam tamo, na glavu bih im se popeo. Dole se svi nešto boje da iznose mišljenja”, rekao je David.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar