Nedostajala energija: Oslabljeni Efes trojkama uništio Zvezdu (VIDEO+FOTO)

Crveno-beli izgubili su od Efesa 75:64

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos košarkaške utakmice Evrolige, Crvena zvezda – Efes na portalu objektiv.rs.

Efes je izuzetno krenuo i poslednji period utakmice i stigao do +20 (72:52). Zvezda je do kraja utakmice uspela da smanji prednost, lai ne i da se potpuno vrati, tako da je Efes trijumfovao 75:64. 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ČETVRTA ČETVRTINA:

Nastavio je Efes i u drugom poluvremenu sa svojom igrom tako da su lako održavali stečenu prednost do polovine trećeg dela kada je bilo 53:45 za tim iz Istanbula. Efes je do kraja ovog dela igre povećao prednost tako da je treća ćetvrtina završena rezultatom 67:50.

TREĆA ČETVRTINA:

Potpuno drugačija slika viđena je na startu drugog dela, pošto je Efes silovito krenuo i napravio razliku (23:16) tako da je Saša Obradović morao da zatraži minut odmora. Raspucali su se potpuno igrači Efesa pa su tako na polovini drugog dela igre stigli do dvocifrene prednosti 32:21, što je nateralo trenera crveno-belih da zatraži još jedan minut odmora. Do odlaska na veliki odmor Zvezda se vratila u život, ali je druga četvrtina završena rezultatom 40:36 u korist Efesa.

DRUGA ČETVRTINA:

Zvezda je fenomenalno otvorila utakmicu i povela sa 8:0, a Efes je prve poene postigao tek posle četiri minuta i to pet u nizu pa je rezultat smanjen na 8:5. Do kraja četvrtine Zvezda je loše odigrala pa je tako ovaj deo susreta završen rezultatom 16:14 u korist Efesa.

PRVA ČETVRTINA: 

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos košarkaške utakmice Evrolige, Crvena zvezda – Efes.

Trener Zvezde je pred ovaj duel izjavio:

“Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, pravljena za najviše ciljeve i domete. Čak i sa problemima o kojima se govori, to je izuzetno respektabilan sastav koji ima ogroman kvalitet na svim pozicijama. Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo”, rekao je Obradović.

Zvezda u Evroligi trenutno ima skor 4-6, dok je Efes odigrao meč manje i ima učinak od 5-4. Obradović na ovom meču neće moći da računa na reprezentativce Borišu Simanića i Aleksu Radanova, a neće igrati ni Džoni O’Brajant.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Efes u meču 11. kola Evrolige.

Veliko srce Nikole Mirotića: Za svaku njegovu trojku, novac ide ovoj srpskoj porodici!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar