Helena Topalović u vezi sa MUŽEM voditeljke? Uhvaćeni na aerodromu, oglasio se i Topalko! ŠOK! (FOTO)

Vodi je na luksuzna putovanja...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/_jelena_dimitrijevic/helena_topalovic

Helena Topalović. ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, navodno, već dva meseva je u tajnoj emotivnoj vezi sa Draganom Gagom Aleksićem, mužem voditeljke “Parova” Jelene Dimitrijević.

Helena je krila vezu sa Draganom, sve dok se na društvenim mrežama nije pojavila paparaco fotografija sa aerodroma na kojoj Topalkova naslednica spava u naručju pomenutog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sreli su se sredinom avgusta na Kopu i odmah su se smuvali. Od tada su nerazdvojni. Ipak, sreću im je pokvarila činjenica da Dragan ima sina sa Jelenom s kojom ne živi već nekoliko meseci. Zbog toga je Helena pokušala na sve načine da sakrije vezu s njim, ali joj to nije uspelo. Otkrila ih je paparaco fotografija koja se vrti na društvenim mrežama i koju svi komentarišu. Zajednička fotka sa aerodroma nastala je prilikom nedavnog putovanja u Egipat, gde se vidi kako zagrljeni spavaju čekajući let. Nakon ovog, Helena je tražila da Dragan obriše Instagram nalog da se ne bi otkrio njegov identitet i da cela priča ne dođe do njenog tate Topalka”, govori dobro obavešten izvor “Srpskog telegrafa” i dodaje:

“Dragan Heleni ispunjava sve želje. U Egiptu je iznajmio najluksuzniji apartman da bi uživali 10 dana na romantičnom putovanju, a slikama luksuza Helena se hvalila i na Instagramu, ali nije okačila nijednu sliku s njim. On je svakodnevno obasipa pažnjom, skupim poklonima i cvećem. Njoj prija Draganova pažnja i baš se lepo slažu, samo je muči kako će Topalko da reaguje kada čuje da “dečko” ima sina sa voditeljkom i nerazrešen bračni status”, završava priču izvor.

Foto: Printscreen/Twitter/sakriosamime

Povodom ove priče oglasio se Helenin otac, Milan Topalović Topalko, putem društvene mreže Instagram. Pevač je pobesneo zbog navoda da mu je ćerka u vezi sa oženjenim muškarcem.

“Ja jesam ponosan na svog sina, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti”, napisao je Topalko, a onda se poslužio psovkama.

“Poručujem vam da možete samo da mi pop***te. Ja nisam jedan od vas, niti ću biti dok sam živ”, dodao je on.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (3)

  1. A' sta da ti popuse, jel taj pikavac sto izbacuje corke!!! Vokabular ti je na nivou isto kao i vaspitavanje cerke, cime se ti DICIS jadan me bio, gde ces vece bruke i stanara od ove istine!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar