HOROR

Od ovoga ne može gore: CRNA STATISTIKA u Americi, nezapamćen broj masovnih UBISTAVA

Najveći grad Kalifornije sa skoro četiri miliona stanovnika po prvi put u deceniji zabeležio je 300 ubistava u godini dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Damian Dovarganes

Najveći grad Kalifornije sa skoro četiri miliona stanovnika po prvi put u deceniji zabeležio je 300 ubistava u godini dana.

Brojka koju nismo videli za deceniju300 ubistava u godini dana”, naveli su iz policije na “Tviteru”. “Besmisleno nasilje i tragični gubici života. Naši ljudi rade sve što mogu da spreče nasilje, ali trebamo vašu pomoć. Ako imate bilo kakve informacije, prijavite ih. Možete ostati anonimni”.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Poslednja brojka je značajno veća od 257 ubistava prijavljenih u prošloj godini, a crni prag premašen je kako se širi pandemija koronavirusa a ekonomija opada, ukazuje CNN.
I drugi američki gradovi zabeležili su povećan broj ubistava i pucnjava tokom ove godine. U Luisvilu u Kentakiju u septembru je bilo 121 ubistvo, najviše ikad prema statistici lokalne policije.

Amerikancima se smučio NJUJORK, pa beže u BEOGRAD!

I u Njujorku je povećan broj pucnjava, koje su ove godine veće za više od 100 odsto u odnosu na 2019. U gradu je bilo 1.667 pucnjava sa žrtavama u 2020, u poređenju sa 828 od prošle godine. Prijavljeno je i 1.359 pucnjava, dok ih je 2019. bilo 698. Broj ubistava u Njujorku takođe je porastao, za 37 odsto – ove godine je registrovano 405, u odnosu na 295 iz prošle godine.
U Mineapolisu, gradu u kojem je u maju ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda raspalilo proteste širom sveta, broj zločina porastao je za više od 50 odsto od prošle godine, navodi CNN.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar