OPROŠTAJ

Eva Ras je objasnila zašto je morala da dođe na sahranu Bekjareva: Svi su MRTVI, samo sam ja ŽIVA…

Glumica je objasnila i zašto ne nosi masku

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Glumac Ivan Bekjarev sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Poznatog glumca na večni počinak ispratili su rodbina, prijatelji i kolege, a među njima i Eva Ras, koja na sahrani kolege nije nosla masku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sahranjen Ivan Bekjarev: Porodica, kolege i prijatelji se oprostili od čuvenog glumca

“Ivan je bio buntovnik i ja ovde predstavljam onih 42 odsto planete koji ne nose masku… Ja sam uvek bez maske”, objasnila je Eva, koja se pritom prisetila lika i dela voljenog kolege.

 

Foto: Printscreen / Youtube /Pink

“Ivana pamtim kad je bio najmlađi, imao je 19 godina kada je došao u Rasovo pozorište, a tamo smo već bili Petar Kralj, Slobodan Đurić, Josif Tatić… Ma, svi su mrtvi, samo sam ja živa. Osećam se jako dirnuto, jer sutra je godišnjica Rasove smrti. Ja inače ne idem po sahranama, ali ako je Beki izabrao dan pre Rasove godišnjice da se sahrani, ja sam morala da dođem. Znate da mi je Bata Živojinović rekao kada sam Krunu sahranjivala da ja više ne treba da idem po sahranama, osim na moju sahranu, ali Beki je došao dečko kod nas i 12 godina smo mi igrali zajedno u tom pozorištu, tako da… Otrcana fraza, ali mi smo u tom pozorištu bili braća i sestre, to pozorište nije bilo slučajno najbolje u Evropi. I Brajović Voja je prvi put igrao kod nas…”, ispričala je Eva za “Pink.rs”.

Moraju da menjaju scenario: Ivanu Bekjarevu ostala samo jedna scena koju nije snimio

Podsećamo, Ivan Bekjarev preminuo je 16. oktobra u 74. godini nakon borbe sa koronavirusom.

Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar