Na EKSKURZIJI sam mu u autobusu…: Srednjoškolka otkrila tajnu na Fejsbuku, pa PROKLELA život zbog toga

Nije ni slutila da će joj jedno priznanje uništiti sve, čak i njenim roditeljima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Quora.com printscreen

Amerikanka Vanesa M. (21) u roku od nekoliko sati postala je, od veoma popularne devojke u društvu, najomraženija ne samo u školi koju je pohađala, već i u čitavom kraju.

Njeni roditelji nisu mogli ni da izađu da bace đubre a da ne crvene zbog prekornih pogleda iz komšiluka, dok su je u školi prozvali “ku….m” i devojkom “za sve”.

Maja tajno snimala momke sa MALIM polnim organima, pa ih ismevala, a onda je doživela UŽASNU osvetu

Vanesa je na popularnom portalu Quora za intimne ispovesti otkrila šta joj se dogodilo i zašto je morala da ugasi sve profile na mrežama iako je imala po nekoliko hiljada pratilaca i prijatelja.

“Imala sam 16 godina kada sam se opasno zaljubila u jednog druga iz odeljenja. On je još više želeo mene, ali nismo hteli da u vezi koju smo tek započeli idemo dalje od poljubaca i milovanja. A onda se dogodila ekskurzija tokom koje smo autobusom svi putovali desetak sati, uglavnom preko noći. On i ja seli smo na poslednja sedišta gde nije bilo nikog. Predložio je negde u 2 ujutro da jedno drugo dodirujemo dole. Nakon toga sam se idiotski odvažila da mu pružim oralni seks koji mu je jako prijao. Na ekskurziji nismo spavali”, započela je priču Vanesa a onda je objasnila gde je izgubila reputaciju u školi i kraju u kojem živi.

Kleknuo, skinuo joj gaćice i počeo nasred stanice da je ljubi DOLE: Šokirani prolaznici ih snimali (FOTO)

“Drugarica koja je sedela dijagonalno od nas videla me je šta mu radim u busu, a pravila se da spava. U nekoj prepisci na Fejsbuku mesec dana kasnije napisala je šta sam mu radila, ali niko nije verovao. Ja sam, umesto da negiram, ponosno napisala da jesam i šta sad? Hoće propasti svet zbog toga? Nisam verovala da će ta rečenica toliko uticati na ponašanje svih prema meni da mi je došlo da se odselim, pa i da se ubijem”, napisala je Vanesa.

Maltretirali su je u školi, po ormariću pisali da je “ku…a” i dobacivali joj svaki put za vreme odmora. Priča se pročula po kraju, pa su i komšije prekidale dobar odnos s njenim roditeljima.

Sve se dogodilo pre više od pet godina, da bi kasnije Vanesa otišla na koledž. Iskoristila je priliku da posle gašenja svih profila počne ispočetka u novom gradu, u sasvim drugom delu SAD, gde niko neće znati kroz šta je prošla.

“Društvene mreže su najopasnija stvar današnjice. Koliko mogu da pomognu u nečemu, toliko mogu da vam za nekoliko minuta unište život. Ali sama sam kriva. Niko me nije vukao za jezik. Nemojte ikada da postupate kao ja, to vam je moj savet”, zaključila je Vanesa koja je za svoju ispovest dobila puno pozitivnih komentara što se izdigla iz svega i smogla snage da se suoči sa svojim greškama.

Lepa čuvarka 7 meseci SPAVALA sa zatvorenikom: Unosila mu i drogu, a onda je napravila FATALNU grešku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ma,da...baš su komšije prekinule svaki kontakt sa njenim roditeljima...ona je prva u istoriji koja je imala oralni seks...glup i izmišljen tekst

    Odgovori

Ostavite komentar