Varam vatrenu bolničarku sa bujnom plavušom, ali sada strepim SVAKE noći!

Seksualni trougao se pretvorio u veliki problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Benis Arapovic/Panthermedia/Profimedia

Trougao, naročito u seksu, obično se pretvori u veliki problem, a jedan Britanac mora da izabere između dve seksi devojke.

“Imam 25, a moja devojka 23 godine. Zajedno smo skoro dve godine. Ona je bolničarka, prava je vatra u krevetu i te nesrećne noći je radila treću smenu”, počinje mladić svoju ispovest.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bili smo pozvani na proslavu rođendana našeg zajedničkog prijatelja, i ona je insistirala da ja idem i bez nje. Na kraju večeri razgovarao sam sa svojom koleginicom, koja je takođe drugarica mog prijatelja. Ona ima 22 godine, i visoka je i bujna plavuša”, navodi Englez i nastavlja:

“Pre toga smo povremeno flertovali na poslu, ali to je bila bezazlena zabava. Zaista nisam mislio da će to dovesti do seksa. Posle žurke, ispratio sam je do njene kuće. Pozvala me je na piće, ali iako sam već dosta popio, nisam mogao da odbijem njen poziv”.

Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

“Sedeli smo na sofi i ona je stavila ruku na moju nogu i nagnula se da me poljubi. Sve se brzo izdešavalo i žestoko smo vodili ljubav. Posle toga smo se oboje složili da je ovo bio naš najbolji seks u životu. Nastavili smo da se viđamo u tajnosti, svaki put kada moja devojka radi noćnu smenu, ali sada sam već u velikom problemu. Strepim svaki put da će moja devojka banuti i uhvatiti nas na delu”, iskren je muškarac.

Foto: Freepik/halayalex

“To nije sve, ljubavnica mi se zaista sviđa, ali izgleda da nju veza ne zanima. Sa druge strane, osećam krivicu što varam devojku, jer je stvarno volim, ali sve se manje viđamo zbog njenog posla”, kaže on.

Foto: Freepik/ halayalex

“Ona nije zaslužila da se ovako ponašam prema njoj, ali ipak mislim da ću raskinuti sa njom jer bez prestanka mislim o svojoj koleginici”, zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar