Lovci na duhove UHVAĆENI u UKLETOJ kući: Nisu mogli da pobegnu iz nje, pretrnuli od straha (VIDEO)

Sve je počelo kad im je rečeno da je tu nekada živeo doktor koji je neke pacijente silovao i ubijao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Caters clips

Četiri dugogodišnja lovca na duhove konačno su naišla na dostojnog izazivača u ukletoj kući u gradu Mičelu u Indijani.

Korbin Bentli, Čejs Henri, Džoš Šup i Lija Hauzer primili su nekoliko desetina poziva zabrinutih meštana da se sada i oko kuće, ne samo u njoj, dešavaju paranormalne stvari i pojave.

Podignut za milion ljudi, sada jedva da ima ŽIVOG ČOVEKA: Evo zašto se sad zove “grad duhova” (VIDEO)

Kada su došli na lice mesta, dočekao ih je vlasnik kuće koji prema sopstvenom priznanju odavno ne živi u njoj od straha. Kako im je otvorio vrata jezive kuće, tako su u njoj počele da se dešavaju čudne stvari.

Tri momka i devojka vrlo brzo su se prepali i ukočili od straha, toliko da su počeli da psuju dan što su uopšte pristali da dođu u Mičel.

Dok su gledali prostorije, vlasnik im je pričao istoriju kuće. U njoj je pre stotinjak godina živeo jedan malo uvrnutiji naučnik i doktor koji je u kući vršio čudne eksperimente na ljudima, a neke je i silovao, pa potom ubijao.

Adekvatno tome, vlasnik kuće je ubeđen da su duše tih ubijenih osoba i posle 100 godina prisutne u kući, a bogme i oko nje.

Lovci na duhove su, što se može videti u snimku, naišli na nemali broj trenutaka koji spadaj pod termin “paranormalno” i nema nikakve dileme da im je zaključak bio da na vrata ovog zdanja što pre treba staviti katanac ili je možda čak i srušiti.

“Grebu me i zlostavljaju, napadaju i moju decu”! Ema živi u kući punoj DUHOVA, ni policija ne sme da uđe



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar