Sergej KRIVI saigrače, Tumbaković BESAN zbog Kolarova: Tačno ćemo u glavu tražiti krivce!

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković na konferencij ipred meč sa Rusijom odgovarao je na pitanja novinara, a jedno od njih odnosilo se i na izostanak Aleksandra Kolarova na najbitnijem meču godine protiv Škotske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: fss.rs

Selektor ističe da mu je neprijatno zbog čitave situacije koju je prouzrokovao njegov izostanak. Tumbaković kaže da u neigranju Kolarova nema ničeg spornog.

“Poznavajući Kolarova, moja profesionalna odgovornost mi nalaže da kažem da Aleksandar Kolarov, da je postojala najmanja šansa da igra, on bi igrao.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

“Ja uopšte nemam tu dilemu, čovek je 15 godina reprezentativac, 95 utakmica za nacionalni tim, a neki ga stavljaju u situaciju da treba da se pravda ili da neko ne veruje u ispravnost njegove izjave da ne može da igra.

Ja sam apsolutno na strani Kolarova, verujem mu, i on veruje meni”, rekao je Tumbaković.

On je objasnio i da Dušan Tadić zbog povrede neće biti u timu protiv Rusije.

“Kada je u pitanju Tadić, on je oseti povredu posle utakmice u Mađarskoj, ima upaljenu tetivu, tačnije povredu zadnje lože, to je razlog što on nije u sastavu naše ekipe.”

“Kad se sve slegne, kad se završi Rusija, napravićemo detaljnu analizu, tačno ćemo u glavu gađati krivce, i izvući pouke za budući rad i kvalifikacije, odnosno budući rad u reprezentaciji”, rekao je Tumbaković.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić rekao je  da su reprezentativci dali sve od sebe i da su svesni šta su propustili.

“Svaki igrač je dao sve od sebe. Svi znamo šta smo propustili i sada treba da se okrenemo ka nekim boljim rezultatima, završimo utakmicu koju imamo sutra, naravno sa pozitivnim rezultatom, i spremimo se za sledeće okupljanje”, rekao je Milinković-Savić novinarima.

Milinković-Savić je upitan u kojoj meri su krivi igrači, stručni štab i predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

“Mislim da smo mi igrači najviše odgovorni za neuspeh. Mi smo igrali i najviše smo se pitali. Ali, svi smo u tome i svi snosimo zajedničku odgovornost”, odgovorio je.

Vezni fudbaler Lacija je naveo da je samo prisustvo u reprezentaciji Srbije dovoljan motiv i istakao da će ekipa biti spremna za duel sa Rusijom.

“Sam poziv za reprezentaciju je dovoljna motivacija. Spremićemo se dobro za Rusiju i daćemo sve od sebe kao i na svakoj prethodnoj. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se odmorimo i bićemo spremni za utakmicu”, rekao je Sergej.

Otkriveno zašto su Dragoviću crveno-beli u srcu: Sanjao sam sa šest godina da zaigram za Zvezdu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Tumbaković šta misliš kako je bilo Crnogorcima nakon poraza koji si ti iscenirao. E sad vidi kako je to kad se proda. A ta prodaja te je dovela za selektora. Zato PATI.

    Odgovori

Ostavite komentar