NE KRIJU TUGU

Gorica Popović i Milan Kalinić UTUČENI zbog smrti Bekjareva: Mnogo se NAMUČIO, bio je u komi

Milan otkrio kako se glumac osećao pred smrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Glumica Gorica Popović igrala je u brojnim predstavama sa pokojnim Ivanom Bekjarevim, a vest o njegovoj smrti veoma je pogodila.

Foto: Printscreen/Youtube

“Iako sam znala da nije u dobrom stanju, u šoku sam od toga, mi smo igrali predstavu ,,Koferče”, pa eto sve do februara dok nije krenula korona. Jako dugo ga znam, nastupali smo zajedno. Bio je dobar glumac, čovek pun pozitivne energije, eto, toliko, ne bih više da pričam”, rekla je Gorica za Pink.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Andrija Milošević usred pozorišta saopštio da je Bekjarev UMRO: Reakcija publike je neverovatna (VIDEO)

I njegov učenik, glumac i voditelj Milan Kalinić, teško je prihvatio ovu tužnu vest. On je otkrio i kako se Bekjarev osećao pred samu smrt.

foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Ivan se namučio mnogo. Mislim da se smirio, da je olakšao i dušu i sve. Nismo mogli da se čujemo u poslednje vreme. Klasa naša je između sebe delila informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Niko nije mogao da se čuje sa njim, on je bio u komi i na respiratoru. Bio je u jako teškom stanju, mnogo se mučio… Bilo je jako ozbiljno, svi smo se nadali, ali smo se potajno pripremali na to najstrašnije, na te loše vesti. Svi smo se nadali da može nešto da se promeni, ali je bilo jako teško”, rekao je Milan za Pink.rs.

Poznati se OPRAŠTAJU od Bekjareva: Ne postoji tako SNAŽNA reč kojom mogu da opišem ovaj nedostatak (FOTO)

Milan se od svog nekadašnjeg profesora oprostio i putem Instagrama i napisao: “Zbogom, profesore”, uz Ivanovu fotografiju sa Zvezdinim dresom.

Milanovu objavu možete pogledati OVDE.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar