Ivan Bekjarev bio spreman na sve: Svi se sećaju kada se u pozorištu potukao sa svojim kolegom glumcem

Fizički obračun između glumaca Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića dogodio se 2011. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Ras Televizija

Poznati srpski glumac Ivan Bekjarev preminuo je danas u Beogradu od posledica koronavirusa.

Da je bio srčan čovek koji se nije plašio ničega i nikoga, podseća nas jedan nemili incident koji se dogodio u Narodnom pozorištu 2011. godine, naime, Ivan Bekjarev se tada fizički obračunao sa svojim kolegom glumcem Tanasijem Uzunovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nadao se do samog kraja: POSLEDNJA izjava Ivana Bekjareva od pre samo 10 dana RASTUŽIĆE mnoge 

TUKAO SE SA KOLEGOM

Fizički obračun između glumaca Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića dogodio se 2011. godine nakon odigrane predstave “Karolina Nojber”, za vreme organizovanog koktela. Tada, nema ko nije pričao o ovom neprijatnom iznenađenju iz Narodnog pozorišta, pa i sami akteri, koji su navodno godinama bili u lošim odnosima. Incident je, inače, dobio i svoj sudski epilog.

Prema očevicima, prijem se odvijao normalno, do trenutka kada prisutni nisu primetili koškanje između Uzunovića i Bekjareva.

– Prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana – izjavio je Bekjarev tom prilikom.

Nakon incidenta, Bekjarev je podneo prijavu protiv Uzunovića.

Međutim, Tanasije Uzunović tada je rekao da ga je Bekjarev ogrebao i raskvario po uvetu, kao i da njihove nesuglasice traju godinama.

S druge strane, Tanasije je tvrdio kako je Ivan bio taj koji je isprovocirao sve, te da je on bio primoran da se brani. On je takođe naveo i da ga je Ivan ogrebao po uvetu prstenom i raskrvario ga.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar