SLOŽILI SE

Ovo je NEOČEKIVANO: Ujedinili se Tramp i Bajden, jednu stvar PODRŽALI zajedno

Džo Bajden potvrdio je da je još jedna vakcina izašla iz laboratorije kompanije Moderna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Printscreen/ Youtube

Aktuelni i izabrani predsednici SAD, Donald Tramp i Džo Bajden, pozdravili su danas vest da je farmaceutska kompanije Moderna iz Kembridža u saveznoj državi Masačustets, najavila novu anti-kovid vakcinu efikasnu čak 94,5 odsto.

– Najavljena je još jedna vakcina, ovoga puta farmaceutske kompanije Moderna, efikasna 95 odsto. Poručujem svim velikim “istoričarima” – molim vas upamtite da su se ova velika otkrića, koja će zaustaviti “kinesku kugu”, dogodila za vreme mog predsedničkog mandata – poručio je aktuelni američki predsednik Donald Tramp.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nešto ranije, izabrani novopredsednik SAD Džo Bajden potvrdio je da je još jedna vakcina izašla iz laboratorije kompanije Moderna.

NAPETO: Nakon priznanja Bajdenove pobede, Tramp je izjavio OVO! 

– Današnja vest o drugoj vakcini još jedan je razlog za nadu. Ono što je istina za prvu vakcinu, važi i za drugu: predstoji nam još nekoliko meseci čekanja. Do tada Amerikanci neka nastave da sprovode meru fizičke distance i neka nose zaštitne maske kako bismo širenje korona virus stavili pod kontrolu – apelovao je Bajden.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar