Žena (51) rodila sopstvenu UNUKU! Doktori na porođaju bez reči, a evo šta su joj deca rekla

Nestvaran događaj iz bolnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ivf.surrogacy.diary

Dvadesetdevetogodišnja Amerikanka Brajana Lokvud doživela je čak tri pobačaja otkako je u braku sa suprugom Metjuom.

Posle trećeg puta srce joj se slomilo i rešila je da više ne pokušava da zatrudni. Međutim, onda je njena majka Džuli Louving (51), žena savremenih shvatanja pomislila zašto joj ona ne bi pomogla.

Posle dva ozbiljna razgovora sa ćerkom i njenim suprugom, Džuli je bila sigurna da može da uradi ono što joj je obećala – da joj rodi dete!

“Ginekolog nam je rekao da zbog karakteristične materice, jajovoda i svega drugog što ih okružuje plod u meni ne može da se razvije i nikad neće moći. Za razliku od materice moje majke. Bila sam u početku skeptična da će moći da izgura trudnoću sa ovoliko godina”, rekla je Brajana.

Džuli je krenula sa hormonalnom terapijom i pošto je i u 51. godini i dalje maratonac, bila je u fizički impresivnoj formi. Trudnoća je prošla fantastično, iako su doktori bili u velikom strahu.

Drugog dana novembra ove godine na svet je carskim rezom došla jedna lepa devojčica.

“Doktori su mi priznali da su se pred sam porođaj oduzeli od straha. Kada su je izvukli iz materice, zanemeli su koliko je bila zdrava i prelepa. Ćerka me je zagrlila i rekla da sam najhrabrija žena na svetu, dok je sin doputovao zbog porođaja i samo me je gledao zadivljeno”, rekla je Džuli Louving koja će tako do kraja života unuci moći da priča da joj je na indirektan način i majka, prenosi hollywoodunlocked.com.

Spavala sa šefom, pa ZATRUDNELA: Dečku sve prećutala, ali će je po OVOM detalju otkriti i “pre stomaka”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar