Došla da joj u grudi ugrade PETICE, pa “PREMINULA” na stolu: Mesec dana kasnije šokirala se na pregledu

Želela je samo da ih poveća i preoblikuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Lisa Macdonald

Majka dvoje dece, Britanka Liza Mekdonald (47) rešila je da pandemiju koronavirusa i izostanak druženja sa prijateljima iskoristi da ih kasnije, kad sve prođe, impresionira novim grudima.

Zbog toga je posle višenedeljnog traganja po internetu odlučila da sa sestrom ode čak u Tursku gde će u poznatoj klinici u grudi ugraditi petice.

Ono što nije znala je da će preminuti usred operacije!

Liza se pozdravila sa sestrom i otišla “pod nož”, ali se tokom zahvata dogodila ozbiljna komplikacija sa srcem i doktori su morali da je reanimiraju. Kada se osvestila i otišla kući, osećala je bolove u grudima, ali je verovala da tako mora da bude kad se ugrađuju silikoni.

Od obične intervencije, Liza je došla do toga da sada ima i drugi rođendan da slavi, Foto: Facebook printscreen/lisa macdonald

Međutim, i posle 4 nedelje bol nije popuštao, pa je otišla na snimanje pluća. Tamo se šokirala! Doktori su joj otkrili da su joj naprsla neka rebra na način koji se događa samo kada se radi reanimacija.

Žena je počela da plače i da se trese, a kad je došla k sebi okrenula je kliniku u Turskoj, gde su joj posle malo eskiviranja rekli pravu istinu.

Liza je želela da ih tuži ali se u poslednjem trenutku odustala jer je, iako ljuta na njih, shvatila da su joj ipak spasili život i da ne bi bilo u redu ići sad zbog prikrivanja jedne, istina važne informacije na sud.

Glumila da ima RAK, pa prevarila ljude za novac: Spiskala sve na KOCKU i provod, a onda je stigla kazna



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar