Pred venčanje mu rekla da želi da ISTETOVIRA ime BIVŠEG dečka: Razlog će vas ostaviti bez teksta

Momak je na Redditu podelio situaciju u kojoj se našao i zatražio mišljenje drugih ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Nije retkost da oni koji vole, istetoviraju ime ili barem inicijale svog partnera.

Na taj način, njihova ljubav ostaje večno utisnuta na koži. Barem se tako veruje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, jedan mladić, zaista se našao u nezgodnoj situaciji i to tik pred venčanje sa dugogodišnjom verenicom, upravo zbog tetovaže.

Naime, on je na Redditu podelio sa pratiocima da ne zna šta da radi, jer njegova devojka želi da istetovira ne njegovo, već ime bivšeg momka. On dodaje da je sa tim dečkom ostala u dobrim odnosima nakon raskida, ali da je on sada preminuo, te da tako želi da mu oda počast.

Foto: Pixabay/ TheDigitalWay

Pitao je ljude da li smatraju da je preterao jer joj je zapretio da će u tom slučaju odložiti venčanje. Htela je da njegove inicijale istetovira na zglobu ruke, i dodao da je nakon vesti o njegovoj smrti bila potpuno skrhana.

“Kada je čula tu vest nije mogla da prestane da plače. Rekla je da želi neko vreme da posveti sebi, kako bi mogla da obradi u svojoj glavi ono što se dogodilo, pa je otišla kod sestre. Pričala bi sa mnom svako veče i rekla bi da se uskoro vraća kući. Nisam je požurivao ili nešto slično, umesto toga, pitao bih je da li joj nešto treba”, napisao je ovaj muškarac i dodao: “Došla je kući tri nedelje kasnije i delovala je smirenije nego pre. Ostala je u kontaktu sa njihovim zajedničkim prijateljima, koji su planirali nešto učiniti u njegovu čast”, rekao je.

Foto: Freepik/freepik

“Oni su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima jer su deo istog društva i znaju se dosta dugo, ali kada mi je to rekla, nisam mogao verovati svojim ušima!”

Uz sve to, kada se ovaj momak usprotivio ideji, devojka je reagovala napadom, ističući da on to ne može da razume jer nikada nikoga nije izgubio.

Mladić joj je stavio do znanja da će odložiti venčanje, koje je trebalo da bude u januaru, dok ona ne preispita svoju odluku da se tetovira. Nije dobro podnela i vratila se kod sestre. Iz tog razloga je mladić i započeo diskusiju na ovu temu, kako bi saznao da li je zaista preterao, kako tvrdi njegova verenica, ili je validno da se ljuti zbog ovako nečega.

Foto: Freepik/freepik

Međutim, komentari su, gotovo jednoglasno, bili na njegovoj strani. Bilo je i onih koji su razumeli njenu tugu, ali su i opravdano sumnjali, da ako tako nešto želi, onda verovatno svog bivšeg nikad nije izistinski prebolela.

“Nemoj se venčati s tom osobom”, “Žao mi je, ali njena tetovaža će vas podsećati na njenog bivšeg, svaki put kad je vidite i to do kraja života”, bili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite? Da li je ovaj momak u pravu što se ljuti, ili ste ipak na strani devojke?

Pišite nam u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (6)

  1. Nema tetoviranja ono što ne vidiš nepostoji ako hoće normalno da živi nek bira jednog živ verenik Il uspomene,,,

    Odgovori

Ostavite komentar