OVA slika uništila je sasvim slučajno celu jednu PORODICU! Vidite li nešto čudno na njoj? (FOTO)

Neke greške mogu skupo da nas koštaju

Foto: Printscreen/Instagram/caitlyn.rae

Verujemo, da smo svi makar jednom u šali rekli: “Valjda više veruješ meni, nego svojim očima?”

Jer istina, nekad treba da verujemo sopstvenim instinktima i onome čemu svedočimo, a ne onome što nam neko govori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, šta kada nas oči zaista varaju?

U tom slučaju, dođe do ogromne zbrke koja je pretila da uništi ne samo praznike, već i život jedne porodice.

Naime, Kejtlin Re, Instagram influenserka, doživela je neverovatnu neprijatnost, nakon što je na društvene mreže postavila svoju fotografiju, slikanu ispred božićnog drvceta u Rokfeler centru.

Na prvi pogled, reklo bi se da je objava potpuno bezazlena. Uostalom, šta je tu čudno? Lepo obučena devojka, jelka, ukrasi…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by caitlyn rae (@caitlyn.rae)

Ipak, ono što je celu situaciju učinilo jezivom je poruka koju je dobila od jedne devojke, koja je istakla da se iza Kejtlin nalazi njen otac i to sa ljubavnicom, prenosi Unilad.

“Ma da li se ti šališ sa mnom? Ono iza tebe je moj otac koji je rekao da ide na poslovni put. Znala sam da je takav!”, napisala je besna devojka.

Kejtlin je šokirano tu poruku, kao i sve skrinšotove i svoju fotografiju, podelila na Twitteru sa porukom: “Srećan vam Božić, a ja sam upravo uništila jednu porodicu objavom na Instagramu”.

Fotografija je brzo postala viralna, ali, nakon nekog vremena, javio se Bruno, dečko koji je zapravo na fotografiji sa svojom devojkom.

“Hm, mislim da si malo pogrešila devojčice. Na fotografiji sam ja, a koliko znam ja ti nisam tata”, istakao je Bruno i ako ništa, olakšao Kejtlin, koja je zbog cele situacije imala grižu savesti, iako nije ni za šta kriva.

Nakon ove cele zbrke, nadamo se samo da devojka nije napravila neki problem u porodici zbog fotografije na kojoj nije, kako se ispostavilo,  njen tata.

Šta biste vi radili da se nađete u ovakvoj situaciji?

Pišite nam u komentarima.

Izvor: Objektiv.rs, unilad.co.uk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (2)

Ostavi komentar

  1. “LEPO OBUCENA DEVOJKA”….???JEL OVO SVE NA “PIGALU”???SACUVAJ BOZE OD SHVATANJA I POJASNJAVANJA POJMA “LEPO ODEVEN-A”!STRASNO!

    Odgovori
  2. U jednom dijelu teksta stoji pitanje vidimo lu šta čudno na slici. Valjda bi mi na toj slici trebali vidjeti da je to nečiji otac, pa da nije nečiji otac, ima ljubavnica, nema… Nevjerovatna glupost.

    Odgovori

Ostavite komentar