Promena decenije! Majka dvoje dece se ODVIKLA od droge i posle samo 4 meseca izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Pune dve godine uzimala je kokain i heroin pred mališanima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Demi-Nicole Dunlop

Škotlanđanka Demi-Nikol Danlop prošla je pravi pakao u poslednje dve godine kada je zbog bivšeg dečka skliznula u carstvo droge.

Verujući da je on pravi čovek za nju, Demi je, iako majka dvoje premale dece, počela od marihuane, pa je potom prešla na LSD i kokain, da bi narkomanski put finiširala nasušnom potrebom za svakodnevnim unosom heroina u telo.

Neobjašnjivo efektna promena za samo 4 meseca, Foto: Facebook printscreen/Demi-Nicole Dunlop

Žena je bila na ivici ponora. Kada je dečko zaglavio u zatvoru ostala je i bez novca i bez “kesica”, pa je počela da prosi na ulicama, sve dok joj se majka nije pojavila na vratima, ščepala je za kosu i odvela u bolnicu na odvikavanje.

Tamo je prošla “sito i rešeto”, čisteći se puna četiri meseca. Za razliku od žene koju do tada niko nije mogao da prepozna na ulici i za koju se verovalo da čvrstim koracima korača ka smrti, Demi je za vrlo kratko vreme na neobjašnjivo uspešan način preokrenula život!

Muškarci su se na prvi pogled zaljubili u novu Demi-Nikol, Foto: Facebook printscreen/Demi-Nicole Dunlop

“Morala sam to da uradim, najviše zbog svoje dece naravno. Muž me je napustio jer sam bila i alkoholičarka. Sada imam ogromnu podršku familije i idem korak po korak kroz život”, kaže Demi čija je transformacija, sudeći po slikama proglašena za jednu od najupečatljivijih u poslednjih nekoliko godina.

Transformacija godine: Očajna devojka smršala 60 kilograma za 12 meseci, evo kako danas izgleda! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar