Imaju ista imena, žene i deca im se isto zovu, a posle 39 godina su se UPOZNALI i saznali ISTINU (VIDEO)

Slučaj blizanaca Džima Luisa i Džima Springera je jedan od najzanimljivijih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin/YouTube/Finance Hub

Slučaj jednojajčanih blizanaca Džima Luisa i Džima Springera, koji su razdvojeni na rođenju, jedna je od najneverovatnijih porodičnih priča svih vremena.

Serija sličnosti koja ih povezuje je zapanjujuća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Priča započinje 1940. godine kada su rođena dva dečaka, jednojajčani blizanci koji su odmah dati na usvajanje. Na žalost, braća su razdvojena i jednog je usvojila porodica Luis a drugog familija Springer.

I sledi prva sudbinska povezanost – ne znajući šta je uradila druga porodica, obe familije su prinovu nazvale Džim.

Blizanci su nastavili da žive odvojeno, a lista stvari kojih ih povezuju je toliko nestvarna da je teško poverovati da je istinita. A istinita je.

Braća su u detinjstvu imala psa kojem su dali isto ime – Toj. Obojica su bili nadareni za matematiku i stolarstvo, a slabo im je išao engleski jezik.

Obojica imaju dva braka – prva supruga se zove Linda, a kada taj brak nije uspeo, ponovo su se oženili, i ime druge supruge je ponovo isto – Beti.

Nakon što su dobili sina, braća su mu dala isto ime, Džejms Alen.

Blizanci su bili okoreli pušači, glava ih je bolela u istom periodu dana, a čak su i godišnje odmore provodili na istoj plaži na Floridi!

Vozili su ista kola (Ševrolet) a bavili su se skoro identičnim poslom – jedan je bio policajac a drugi radnik obezbeđenja.

Tek 1977. Džim Luis, koji je od šeste godine znao da ima brata blizanca, je odlučio da pronađe brata, i to mu je pošlo za rukom 1979. kada su se dva Džima prvi put upoznala.

Tada su gostovali i u emisiji “Tonite Show” i ispričali svoju fascinantnu priču.

 



Izvor: Objektiv.rs, ripleys.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar