Za 9 meseci polni organ mu je postao DUPLO veći, ali STVARNO: Evo šta je morao da uradi

Neobičan slučaj je privukao veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia.rs

Iako bi priča o tome da penis možete da uvećate za 100 odsto, predstavljala ostvarenje sna za mnoge muškarce, u praksi je to zaista retko ostvarivo, i to samo u specifičnim slučajevima.

A jedan od njih je Pakistanac Aga Kan (34) koji se lekarima u Karačiju javio zbog retkog poremećaja hormona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, nakon pregleda ispostavilo se da Kan nema nijednu dlaku na telu, kao i da mu je penis neuobičajeno nerazvijen, da je na nivou dvanaestogodišnjeg deteta i dugačak oko 5 centimetara.

Lekari su utvrdili da Aga boluje od retkog poremećaja pod nazivom hipogonadizam, koji karakteriše nemogućnost proizvodenje dovoljne količine testosterona.

Foto: Domen Colja/Alamy/Profimedia

Takođe, doktori navode da je i krajnje neuobičajeno da se ovaj poremećaj dijagnostifikuje u ovako kasnom periodu života.

Kao se navodi u članku objavljenom u časopisu “British Medical Journal”, osim što je penis bio kraći od normale, i Agini testisi su bili duplo manji od proseka.

Foto: Freepik/cookie_studio

Nakon što su testirali njegov nivo testosterona, utvrđeno je da Aga ima 55,99 nanograma po decilitru, a normalno je između 270 i 1.070 nanograma po decilitru.

Lekari su odlučili da Kanu tokom terapije duge 9 meseci daju hormonske injekcije.

Foto/ Freepik/ freepic.diller

Posle lečenja, utvrđeno je da je Agin polni organ uvećan skoro za 100 odsto, na 9,5 centimetara, kao i da se veličina njegovih testisa udvostručila.

Doktori pretpostavaljaju da ovo nije jedini ovakav slučaj i napominju da je ovo eksperimentalni pristup lečenja, i da se nikako ne preporučuje da nešto slično pokušate da uradite na svoju ruku.



Izvor: Objektiv.rs, iflscience.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar