POZNAT POLICIJI

Dobro je poznat policiji i ima debeo dosije: Otkrivamo ko je Nenad Alajbegović upucan na Novom Beogradu!

Ovo je četvrti put da je na njega pucano u proteklih šest meseci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović/MUP

Nenad Alajbegović zvani Alibeg, koji je večeras upucan na Novom Beogradu, prethodno je tri puta ranjavan u sačekušama, a ima i debeo kriminalni dosije. Na njega je danas pucano četvrti put u poslednjih šest meseci.

Prema nezvaničnim informacijama, Alajbegović je od ranije poznat policiji kao narkodiler.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa 16 godina je prvi put osuđen kao maloletnik i poslat je u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Nakon izlaska iz doma, Alibeg je nastavio po starom. Više puta je privođen, a 2009. godine je sumnjičen i za ubistvo u Zemunu. Već do 2011. godine u dosijeu je imao 68 krivičnih prijava i do tog perioda je ukupno tri puta osuđen na zatvorsku kaznu – zbog nanošenja teških telesnih povreda, posedovanja nelegalnog oružja, ali i zbog privrednog kriminala.

Nenad je HITNO taksijem dovezen u Urgentni centar: Pucali mu u noge i grudi, policija našla 6 čaura!

U julu 2010. godine on je čudom ostao nepovređen kada mu je napravljena sačekuša ispred zgrade u kojoj je stanovao, u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, piše Blic. U njega je tada, dok je izlazio iz zgrade, pucao nepoznati muškarac, ali sva tri ispaljena metka su ga promašila.

Prošle godine ponovo je pokušano njegovo ubistvo u blizini opštine Novi Beograd, a on je tada odbio da sarađuje sa policijom. Takođe je i pripadnik i jedan od vođa Partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, koja je već godinama u žestokom sukobu sa suparničkom frakcijom “Alkatraz”.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar