BOLNA ISPOVEST

Tanja otkrila da agonija sa mužem traje 7 meseci: Bila sam zatvorena u četiri zida, uplakana i natečena

Nakon ovog poziva odlučila je da se bori za svoju decu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TvPink

Pevačica Tanja Savić jedna je od današnjih gošći u emisiji Magazin In, gde se govori na temu manipulacije.

Tanja je progovorila o narušenom odnosu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koja već nekoliko meseci intrigira javnost. Ona je otkrila do sada nepoznate detalje iz života sa suprugom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo, i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim i onda me je on zvao i rekao: “Je li, jesi li ti to u bolnici?”, ja mu kažem da sam kod kuće, a sve je bilo belo oko mene, posteljina, zidovi, a on kaže: “Jesi, ja vidim da si u bolnici, a gde su sada tvoji roditelji da te teše”, govori Tanja i dodaje:

Tanja Savić, Foto: Printscreen/TV Pink

“Ja sam bila kod kuće, uplakana, ja sam njih zvala na video-poziv oni mene nikad zvali nisu. Tu sam se probudila kad je on to rekao pred decom, onako maliciozno pitanje: “Gde su tvoji roditelji da te štite, da te teše?”, ja sam tad sebi rekla: “Nećeš više da plačeš, ne da budeš natečena i crvena u licu, sad ćeš da se boriš”. Nastavila sam svojim životom, snimam pesme, borim se za svoju decu, borim se za karijeru, sve će otići u moju korist. Ovo traje skoro sedam meseci, samo što sam ja ćutala”, rekla je Tanja.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar