SREĆNA MAMA

Sofija Milošević otkrila da li Luka i ona imaju POMOĆ oko bebe, pa priznala: Imala sam STRAH od svega!

Manekenka kaže da je previjanje najbolje savladala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Sofija Milošević, Foto: Printscreen/Instagram

Srpska manekenka Sofija Milošević i njen partner, fudbaler Luka Jović, pre mesec dana dobili su sina Alekseja, koji je doneo još veću radost u njihov zajednički život.

Za sada se dobro snalaze oko čuvanja bebe, a manekenka otkriva kako se osećala kada je bebu prvi put uzela u naručje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sama spoznaja da biće koje ste nosili devet meseci ispod srca je došlo na svet je toliko jaka emocija da u tom momentu niste svesni svega što se dešava. Na sve to, osoba koju volite najviše na svetu je pored vas i delite taj momenat”, rekla je Sofija za “Blic” i priznala da je u početku imala strah od majčinstva.

Foto: Prinstscreen Instagram

“Imala sam strah od svega što prvi put radim. Vi dobijete u bolnici od babica savete kada je reč o previjanju i dojenju. Imate sigurnost kada ste tamo i kada vam oni objašnjavaju, ali kada dođete kući, onda ste u malom strahu ili bolje rečeno grču kako će sve da ispadne. Najlakše sam se snašla oko povijanja jer sam savladala to gradivo kada je moj sestrić bio mali”, rekla je ona, pa priznala da joj Luka dosta pomaže oko čuvanja bebe.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Mom and ??!???

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана

“Veliku pomoć mi pruža Luka koji se u pojedinim momentima bolje snalazi od mene. Otežavajuća okolnost je možda u celoj ovoj priči što ovde kod nas nisu članovi naših porodica da mogu da priteknu u pomoć. Sve su ovo lepi trenuci, ali svi znamo da nema sna i odmora, već da je sve podređeno bebi. Noću se budi, malo je nemirna, ali sve su to slatke muke”, priča Sofija, koja ne krije da ona i Luka imaju i stručnu pomoć kada je u pitanju briga o detetu.

“Tata je kod kuće”: Luka zagrlio sinčića, Sofija objavila sliku uz reči koje DIRAJU U SRCE (FOTO)

“Za sada imamo samo medicinsku sestru koja dolazi da pomaže oko previjanja, a sve ostalo radimo sami. Uspevamo da uspešno obavimo sve obaveze oko bebe”, ispričala je Sofija.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar