Supruga se ubila DAN posle smrti muža od koronavirusa: Na stolu je ostavila nikad POTRESNIJU poruku

Nije mogla da zamisli više život bez njega

Foto: Pixabay/HASTYWORDS

Britanka Suzan Bemfild (71) izvršila je samoubistvo jedan dan nakon što joj je suprug Robin (76) preminuo od posledica koronavirusa.

Robin je još pre tri meseca primljen u bolnicu zbog drugih, pridruženih bolesti, što je Suzan, majku dvoje dece i isto toliko unuka dovelo u stanje očaja.

Par je bio jako vezan od prvog dana braka i žena je puno puta mužu govorila da joj ne treba život bez njega. Kada su doktori posle tri meseca rekli familiji da je Robin zakačio i koronu i da nema šanse da će se izvući, Suzan je “znala šta joj je činiti”.

“Plašili smo se ovoga. Znali smo koliko ga voli i da neće izdržati ni dan bez njega”, rekla je ćerka Sara kada je čula da se majka ubila posle smrti oca.

Robin i Suzan na venčanju, Foto: Hyde News & Pictures printscreen/metro.co.uk printscreen

Policija u Bedfordšajeru saopštila je da je posle smrti Suzan u kući pronašla oproštajnu poruku žene, upućenu sinu i ćerci, ali i ostalima.

“Izvinite zbog ovoga, ali ja dalje nisam u stanju da živim bez Robina. Previše ga volim da bih ostala sama. Nadam se da me razumete. Volim vas sve”, napisala je Suzan nakon čega je popila smrtonosnu dozu lekova.

Ispovest ČOVEKA koji je pokušao samoubistvo! Ove njegove reči za Objektiv dobra su LEKCIJA svima u Srbiji

Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar