ŽIVI SVOJU BAJKU

Pre 15 godina hitom ZAPALILA estradu, pa nestala: Danas je majka PETORO dece i ne bavi se pevanjem (FOTO)

Shvatila da javni život nije za nju...

Foto:Youtube/Printscreen/LanEYMMO

Pevačica Iva Vrcić pojavila se 2005. godine i zapalila estradu hitom “Skloni je od moga stola”.

Iako je imala sve predispozicije za uspešnu karijeru, ona je brzo nestala sa scene i od tad se malo toga znalo o njoj. Ona sada ne živi u Srbiji, a u međuvremenu se udala i postala majka petoro dece. Udajom je promenila i prezime, pa je sada Iva Delafoli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ubola jedan HIT i nestala sa scene: Ova pevačica je prava MISTERIJA već 14 godina… (VIDEO)

Nakon 15 godina, Iva se oglasila za medije i rekla da je muzikom počela da se bavi iz ljubavi.

“Krenula sam bukvalno iz zabave… Od malena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala moji roditelji i familija koji su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo… Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život”, otkrila je Iva za Pink.rs.

Srpska pevačica je NESTALA u jeku slave, udala se za košarkaša, a sada je pokazala BRUTALNO telo! (FOTO)

Ona je rekla i da je veoma mlada upoznala svog sadašnjeg supruga.

“Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom… To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece… Dakle, petoro ukupno. Tri ćerke i dva sina”, rekla je ona za pomenuti medij.

Foto: Facebook/Printscreen/ Iva Delafollie

Otkrila je i kakvim životom živi otkako je prestala da se bavi pevanjem i posvetila se porodici.

“Otkako sam se udala, nisam se bavila profesionalno nijednim poslom, iako imam puno hobija, a o finansijama brine suprug. Nedostaje mi pevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim… Nikoga ne osuđujem jer u moru estradnih likova teško je doći do izražaja, a ne praviti skandale, ali nikad nisam poželela da budem deo toga. Ja baš volim mir. Volim da izađem da šetam u duksu i helankama, bez šminke, sa punđom na glavi i da me niko ne poznaje”, ispričala je Iva dalje za Pink.rs.

Imala je uspešnu muzičku karijeru, muž je pokušao da je UBIJE, pa se povukla iz JAVNOSTI (FOTO)

“I dan danas umem da pogledam svoje spotove i čujem pesme. Moja deca stalno to gledaju i naravno, deca kao deca, volela bi da je mama poznata i da se ponovo vratim tom poslu, ali ja i ovako vodim jedan divan život u kome nikada nije dosadno. Pored petoro dece je nemoguće da vam bude dosadno. Puno putujemo, bavimo se raznim sportovima i uživamo u našem malom, privatnom svetu bez stresa i kamera”, zaključila je nekadašnja pevačica u intervjuu za pomenuti medij.

B.K.

Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (3)

Ostavi komentar

Ostavite komentar