Borjan otvorio dušu: Nas 13 je živelo u 40 kvadrata, BUDIO SAM SE u 3, čistio pekare i raznosio novine!

Golman Milan Borjan nedavno je ispričao kakva sećanja i traume vuče iz detinjstva, pošto je odrastao za vreme bombardovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Golman Milan Borjan našao se ponovo u žiži javnosti – sada je pričao je i u kakvom sećanju mu je ostao period bombardovanja, pa priznao da iz detinstva nosi teške traume.

Milan Borjan je ranije govorio kako je sa porodicom živeo u Kninu, ali je ratni vihor doveo do toga da se preseli u Beograd.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tih pet godina, od 1995. do 2000. smo živeli u Beogradu, u blokovima. Moji su predali papire za odlazak u Ameriku, Australiju, Kanadu i Zimbabve, dobili smo da možemo da odemo u Kanadu i Zimbabve i onda je trebalo doneti odluku. Ćale je odlučio da idemo za Kanadu. Moji i dalje žive tamo, ne planiraju da se vrate, lepo im je”, rekao je Borjan svojevremeno za TV Prva.

 

View this post on Instagram

 

Konacno odmoooooor!?? Finally vacation!??

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on

Sada se prisetio kako je bombardovanje bio jedan veoma težak period za njega i njegovu porodicu.

“Bio sam klinac, mislio sam petarde pucaju i onda gledajući oca, majku, babu i dedu kako žure bio sam i uplašen dosta. Jedna veoma teška trauma iz detinjstva mi je to, ali bože moj, možda sam zato i postao bolji čovek danas”, ispričao je Milan.

Kad je njegova porodica došla u Beograd otišli su kod njegove tetke, i tada je odlučio da krene da zarađuje kako bi doprineo domaćinstvu.

“Tu smo živeli u malom stanu od 40 – 50 kvadrata a nas je bilo dvanaestoro, trinaestoro. Stvarno je bila borba, ja sam ustajao sa ocem svako jutro u 3 sata, delili smo novine. Od 21h do 24 h čistili smo jednu pekaru”, rekao je Borjan, a prenosi “Blic”.

Džigi prolazi kroz PAKAO, a posipaju mu so na rane: U Partizanu su životinje koje su došle da unište klub



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar