Džigi prolazi kroz PAKAO, a posipaju mu so na rane: U Partizanu su životinje koje su došle da unište klub

Fudbaler italijanskog Askolija Nikola Džigi Ninković u petak je doživeo tešku saobraćajnu nesreću na autoputu kod Lipovljana nedaleko od Zagreba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Conference Center

On se “poršeom” zakucao u kamion bosanskih tablica, automobil mu je potpuno havarisan, a Ninković je prošao sa teškim povredama, koje, na sreću, nisu opasne po život. Nekadašnji fudbaler Partizana proveo je jedan dan u bolnici u Sisku, a onda ga je brat Nemanja dovezao u Beograd.

Ninković je trenutno na oporavku u jednoj privatnoj klinici. Ima krvarenje u mozgu i ne može da govorim jer su mu jedva spasili jezik od amputacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikola Ninković je za Informer otkrio da ga niko iz rukovodstva Partizana nije zvao, iako je popularni Džigi dete crno-belih i proveo je pet godina u prvom timu kluba iz Humske.

Foto: Printscreen/Twitter/@pilkabalkany

“Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i hvala im što su se setili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba niko me nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi nego životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sad o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih ‘grobara’ pisalo”, otkrio je Ninković preko SMS poruka.

Ninkovićeva fotografija posle nesreće UPLAŠILA JAVNOST: Sprečena amputacija, ima krvarenje na mozgu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar