ASTROLOG OTKRIVA

Nedeljni horoskop od 26.10 do 1.11.2020: Neočekivani događaji, krajem nedelje, mogu uticati na vašu vezu

Lav je pod velikim stresom, Ovnu pada interesovanje za poslovne projekte, kraj nedelje Biku donosi emocionalnu nestabilnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/prostooleh

OVAN

Posao
Početak nedelje i nije baš sjajan jer je Mesec u vašoj prirodnoj dvanaestoj kući. Psihološki imate manji pad interesovanja za poslovne projekte. Niste zainteresovani za radne zadatke jer ste nemotivisani. Krajem nedelje imate promene u finasijskom delu. Menjate način ulaganja trošenja i tokova novca.
Ljubav
Niste imuni na nove simpatične osobe koje vam dolaze u susret. Duboko u sebi proživljavate neke emotivne promene. Krajem sedmice neočekivani događaji mogu uticati na vašu vezu.
Zdravlje
Slabiji imunitet, koristite suplemente.

BIK

Posao
Vaš vladar Venera će 28. oktobra ući u znak Vage. Tako da vam može doneti sklapanje ortačkog posla ili ugovora baš sa poslovnim saradnicima. Paravne stvari mogu biti fokus tokom cele nedelje.Krajem sedmice imate pun Mesec u vašem znaku i to vam donosi preokret na poslovnom planu ili u nekom projektu. Menjate kurs poslovanja.
Ljubav
Vaša svakodnevnica može biti ispunjena dogovorima koji su na kraju uspešnih pregovora. Tokom nedelje bavite se pravnim stvarima. A krajem sedmice 31. oktobra pun Mesec u vašem znaku donosi vam emocionalnu nestabilnost i neočekivani obrt na ljubavnom planu.
Zdravlje
Velika napetost i nervoza uzrok su okolnosti koje su neočekivane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Puno planova ste zacrtali za ovu nedelju. Mnoštvo ideja i velikih očekivanja kada je posao u pitanju. Od svega možete uraditi dosta ali nije neočekivano da ne uradite ni jednu stvar. Nema sredine i polovičnih stvari.
Ljubav
Menjate svoj kusr ponašanja na emocionalnom polju i želite da partner ne filozofira mnogo. To znači da očekujete konkretne poteze u ljubavnom odnosu. Kraje nedelje donosi vam unutrašnju nervozu i napetost jer niste napravili korake koji su bili potrebni.
Zdravlje
Proverite problem sa kičmom.

RAK

Posao
Interesantan početak nedelje koji je veoma inspirativan za vaše dalje poslovanje.Otvoreni ste za nove ideje. Prilagodljivi ste i fleksibini samo da bi krenuli sa mrtve tačke.Krajem sedmice možete očekivati neočekivane događaje.
Ljubav
Nedelja počinje odlično i mirno. Imate dobru komunikaciju sa partnerom. Međutim krajem sedmice obratite pažnju na razgovore koje vodite jer vas mogu odvesti u neprijatnu zonu. Pun Mesec u Biku i nepovoljni aspekti sa Uranom Saturnom i retrogradnim Merkurom donose vam neočekivani obrt i novi list na poljima braka i prijateljstva ali i svakodnevnih aktivnosti.
Zdravlje
Stabilno sa efektima stresa.

LAV

Posao
Tajni poslovni dogovori novac koji nema pravno poreklo i mnoštvo drugih stvari mogu vam stvarati glavobolju. Tokom sedmice naglaššeno se bavite finasijama. Krajem nedelje vaši poslovi mogu doživeti neočekivani preokret. Pun Mesec u vašem poslu karijere počinje da duva u suprotnom pravcu zato je potrebno da budete oprezni.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj možete doživeti udaljavanje od partnera. Možda čak i veliku promenu u ljubavnom statusu. Pun Mesec u Biku nimalo ne radi vama u korist. Nije isključeno da dođe do velikih rasprava i ružnih reči između vas i emotivnog partnera.
Zdravlje
Veliki stres.

DEVICA

Posao
Početak nedelje označava bavljene administracijom i pravnim pitanjima. Niste usklađeni sa sobom sa drugima ali posao možete završiti. Krajem sedmice imate podršku punog Meseca u Biku kako bi završili i zaokružili jedan emotivni odnos iz prošlosti. Neće biti lako ali je veoma potrebno da stavite tačku na prošlost.
Ljubav
Doći će do manjih sukoba, obe strane su pod stresom, ali ćete se krajem nedelje okrenuti novi list i shvatiti da ste jedno drugom mirna luka.
Zdravlje
Stomačni problemi.

VAGA

Posao
Ovo je period neizvesnosti koje zahteva strpljenje. Ipak sa vaše tačke gledišta vi ste svoje stpljenje potrošili. Tako možete krajem sedmice dobiti veliku želju da saspete u lice svojim saradnicima nepovoljne vesti. Krajem sedmice očekujte ukazak u neki kompromisni poslovni odnos.
Ljubav
Na ličnom nivou se možete osećati uznemireno i veoma stresno. Međutim taj osećaj umanjuje Venera koja ulazi u vaš znak 28. oktobra. Ona može olakšati sklapanje prijateljstva ali i ulazak u bitne emotivne veze. Kraj nedelje nije povoljan za pregovore i dogovore bilo koje vrste.
Zdravlje
Manjak energije.

ŠKORPIJA

Posao
Veoma ste raspoloženi da popravite način poslovanja. Tako da je tokom sedmice fokus usmeren na bolju zaradu i prihode koji se uvećavaju. Krajem sedmice vaši poslovni odnosi doživljavaju preokret i okrećete kormilo u sasvim drugom pravcu.
Ljubav
Partnerski odnosi početkom sedmice su veoma harmonizovani. Međutim krajem sedmice vi imate pravu oluju kada su emotivni odnosi u pitanju. Sukobi ljubomora i udaljavanje nije isključeno. Slobodni pripadnici Škorpije mogu ući u tajnu ljubavnu avanturu sa jednim Jarcem.
Zdravlje
Posetite neku salu za ve napor.

Veliki horoskop za oktobar: Detaljni saveti našeg astrologa za sve znake zodijaka

STRELAC

Posao
Potrebno je da budete skoncentrisani na projekat koji privodite kraju. To je samo zbog greške koja može umanjiti vaš uspeh i pohvale. Novi poslovni saradnici mogu vam pomoći kada su u pitanju brzi poslovni ciljevi.
Ljubav
Ovo je period koji donosi smirenje i harmonizaciju emotivnih odnosa jer je planeta ljubavi u dobrom aspektu sa vašim Suncem. Povoljni ljubavni dani su pred vama tokom ove sedmice. Jedino ššto je kraj nedelje izazovan jer pun Mesec iz Bika deluje frustrirajuće na vaše emocije.
Zdravlje
Mogući problemi sa upalom grla.

JARAC

Posao
U ovom periodu možete bar malo odahnuti jer popušta pritisak koji ste do nedavno trpeli kada je posao u pitanju.Pred vama su novi izazovi ali sa mnogo manje nepovoljnih ishoda. Zato možete odahnuti do kraja sedmice. Pun Mesec iz Bika daje vam podršku da završite sa onim stvarima koje ste sve vreme vukli na leđima.
Ljubav
Bes, nezadovoljstvo i veliki stres se topi u toku ove sedmice. Sada je na redu da harmonizujete odnos sa partnerom koji je sve vreme pored vas. Zato i krajem nedelje ostavite sve nesporazume iza vas da bi krenuli u novu emotivnu podlogu.
Zdravlje
Nema promena.

VODOLIJA

Posao
Ove sedmice vaš vladar Uran je glavni akter punog meseca u Biku. Tako da poččetak perioda kreće veoma uobičajeno da bi se prave stvari događale krajem nedelje.Nejasne odnose na poslu možete rašćistiti. Svoje stavove promeniti a ai nametnuti novi stil ponašanja kada su saradnici u pitanju.
Ljubav
Početak nedelje ima emotivne prepreke i velike nesporazume. Krajem nedelje imate varnice odustajnje spajanje i ponovo promene na polju ljubavnih odnosa. Impusivnost i sukobi sa voljenom osobom vibriraju velikom brzinom.Svaki način komunikacije izaziva požar. Međutim Venera iz Vage spašava da se odnos na kraju smiri i da saznate šta i ko će biti pored vas u vašoj viziji budućnosti.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

RIBE

Posao
Početak sedmice obeležava Mesec u vašem znaku. To samo doprinosi velikom broju obaveza susreta i poslovnih pregovora i dogovora. Sada imate priliku i da se stvarno dobro namestite i dogovorite sa nadređenima. Iskoristite tu šansu koja vam se pruža.Imate velike finasijske poduhvate. Međutim to je samo u prilog budućnosti koju ste isplanirali.
Ljubav
Neumorni ste kada je polje ljubavi u pitanju. Stalno imate nove zadatke za partnera. Kontrolišete njegovo slobodno vreme. Krajem sedmice to može dovesti do jakih sukoba i nerazumevanja. Zato se nemojte iznenaditi ako partner potraži utehu na nekom drugom mestu.
Zdravlje
Veoma ste u dobroj kondiciji.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar