Na ovom mestu tvrde da mrtvi OŽIVLJAVAJU: Potrebno je jedan jeziv ZNAK ucrtati na grob i 3 puta ga obići

Jeziv ritual ima svoj jasan početak i kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PIxabay/ju-dit

Na Islandu već 80 godina postoji verovanje da pokojnici mogu da izađu iz groba i ožive ukoliko se sprovede određeni, unapred zapisani ritual.

Iako se do sada naravno nijednom nije došlo do dokaza da su mrtvi zaista “ustajali iz grobova” bilo je dosta neistraženih i sablasnih priča u bližoj i daljoj prošlosti na tu temu.

A ritual je zapisal u knjizi “Sorcerer’s Screed” Johuma Magnusa Egertsona. U njoj stoji precizno uputstvo kako su Islanđani nekada “budili” mrtve.

Postoji simbol koji treba urezati u hrast. Ne bilo koje drvo, već isključivo u hrast. Potom taj prorez treba obojiti krvlju s palca desne noge i palca leve ruke. Isti taj simbol koji je urezan u drvo, s tom krvlju na rukama treba nacrtati na grob. Hodajte tri puta u smeru kazaljke na satu i tri puta u suprotnom smeru oko crkve. Gledajte pažljivo kako bi bili sigurni da se zemlja izliva oko groba tri puta, dakle i nju treba poprskati malo krvlju”, piše u knjizi, a onda sledi finale rituala:

Simbol koji se ucrtava u hrast, pa potom na grob pokojnika, Foto: Pixelizam.com printscreen

“Na trećem izlivanju morate biti spremni da primite duh, jer će se tada iz groba pojaviti njegova glava. Odmah ga zgrabite za vrat i stisnite čvrsto i držite ga tako dok vas ne pita da ga pustite da ode. Zatim nanesite potrebne i odgovarajuće metode iz knjige i recite mu ono što mora da učini”, piše uz zaključak da bi u slučaju dobro izvedenog rituala pokojnik trebalo da ustane celim telom iz groba.

Islanđani ne vole da pričaju o beloj i crnoj magiji, kao i o ritualima iz prošlosti, pa sve pripisuju tadašnjem praznoverju. S druge strane, da im je neprijatan ovaj ritual i da se ježe od njega, to je istina.

Narodno verovanje: 13 znakova koji bez dileme pokazuju da se osoba s kojom pričate bavi CRNOM MAGIJOM



Izvor: Objektiv.rs, pixelizam

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar