Za par sekundi zaradi više od 1.000 EVRA, a Slađa se ipak žali: Đanijevi roditelji nam POMAŽU…

I kod njih vlada kriza zbog pandemije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock/C.Vukojicic

Pevač Radiša Trajković Đani tokom leta prekršio je zabranu okupljanja, koja je tada bila na snazi, zbog čega je tri meseca proveo u kućnom pritvoru.

Sada, nekoliko meseci kasnije, Đaniju je prekinut nastup, u Lukovici, zbog nepoštovanja i nepridržavanja mera u to lokalu, u Bosni i Hercegovini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đanijeva supruga Slađana stala je u odbranu supruga, pa je u Jutarnjem programu televizije Prva rekla:

“Suprug je već govorio na televiziji o slučaju u Bosni i Hercegovini. Ne vidim da je on tu nikakav krivac, zašto bi bio? Nije bilo zabranjeno, nije bilo policijskog časa, nije bilo vandrenog stanja. Čovek je otišao kao i sve njegove kolege što odu da rade, nije on prebrojavao ljude. Na bini je bio sa jednim muzičarem i još jednim dečkom. Sedeo u bekstejžu sa maskom. Ne može on da tera ljude, ne razume zašto se ovolika hajka digla oko njega? Stvarno ovog puta nije kriv”, tvrdila je Slađa samo sat vremena pre nego što je krenula na venčanje sina.

foto:E-stock/I.Dobricic

“Da vam kažem, nije on jedini koji peva. Jel vi idete ovde po lokalima? Isto je ograničen broj ljudi, a da li su prebrojavali goste? Mislim, ne razumem? Zašto se sada opet nešto svaljuje na Đanija? Nije uopšte kriv. Šta je trebao da se u Bosni bije sa narodnom i da izbacuje ljude? On nije izbacivač, on je pevač. Đani je ispoštovao sve mere, primerno se ponašao, završio sat vremena blok.”

Ona je takođe rekla da njihova porodica novčano ne stoji dobro otkako vlada epidemija koronavirusa, pa da im pomažu Đanijevi roditelji.

“Nema tezge, veoma slabo. Kako svi rade, tako i Đani. Ne ostupa on mnogo od drugih. Nije samo naša porodica bez prihoda, već svi ljudi koji se bave poslom. Ne žalimo se, kako je svima tako je i nama. Preživećemo. Guramo. Tu su roditelji Đanijevi, koji nam pomažu.”

Ova Slađina izjava šokirala je mnoge obzirom da na društvenim mrežama kruže snimci abnormalnih bakšiša koje Đani zarađuje na svojim nastupima.

Đani za nekoliko sekundi zaradio dve prosečne SRPSKE PLATE: Novčanice jedva držao u ruci (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar